Rekrytointi

Harjoittelijarekry: Jos rakastat vaaleja ja politiikkaa, tule meille harkaksi!

Uutiset 7.12.2022

Etsimme nopealla aikataululla vaikuttamisen tiimiimme reipasta, skarppia ja hauskaa harjoittelijaa vaalikevään ajaksi! Pääset toteuttamaan Suomen suurinta demokratiakasvatusprojektia Nuorten vaaleja, tekemään koko nuorisoalan yhteistä vaalivaikuttamista Ilman nuoria meillä ei ole mitään -teemalla ja avustamaan kaikessa vaaleihin liittyvässä työssä.

Harjoittelun pituus on kolme kuukautta ja se ajoittuu lähtökohtaisesti 16.1.-14.4.2023. Maksamme harjoittelusta palkkaa 1300 euroa kuukaudessa ja lounassetelit päälle. 

Odotamme sinulta kiinnostusta ja jonkinlaista kokemusta vaaleista – olet ehkä ollut mukana ehdokkaan kampanjassa tai nähnyt jonkin järjestön vaalityötä luottamushenkilönä? Sujuva kirjallinen viestintä ja someosaaminen on edellytys tehtävässä pärjäämiselle. Plussaksi laskemme myös projektikokemuksen sekä koulu- ja järjestömaailman tuntemuksen. 

Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssissa pääset osaksi kannustavaa työyhteisöä sekä ammattimaista edunvalvontaorganisaatiota. Harjoittelun tavoitteet räätälöidään valittavan kanssa yhdessä tälle sopiviksi, mutta meillä pääset aivan taatusti oppimaan uutta politiikasta, vaikuttamisesta, vaaleista ja projektityöstä. 

Sinäkö se olisit? Mahtava juttu!

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-muodossa osoitteeseen rekrytointi@nuorisoala.fi viimeistään 15.12.2022. Kerrothan hakemuksessasi, mitä osaat jo, ja mitä haluaisit harjoittelun aikana oppia. Haastattelut järjestetään maanantaina 19.12. Allianssi-talolla Helsingin Pasilassa. Haastatteluun kutsuttaville toimitetaan pieni ennakkotehtävä. 

Lisätietoja tarvitseville antaa eduskuntavaalien projektipäällikkö Paiju Pajunen, puh. 050 4007200.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi on perhemyönteinen työpaikka ja toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Kerrothan hakemuksessasi, mikäli koet kuuluvasi johonkin vähemmistöryhmään ja toivot sen huomioimista valintaprosessissa.

Työnhakijoita kohdellaan myös Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti.

Katso myös