Uutiset

Hei nuorisoalan toimija, ilmoita nuorisoalan uutiskirjeessä!

Uutiset 8.3.2021

Nuorisoalan uutisia on Allianssin uutiskirje, jonka kuka tahansa voi tilata sähköpostiinsa. Uutiskirje tavoittaa noin 3500 nuorisoalan ammattilaista ja vapaaehtoista. Nuorisoalan toimijat voivat toimittaa omian sisältöjään uutiskirjeeseen. Katso ohjeet tästä! 

Työpaikkailmoitukset

Uutiskirjeessä julkaistaan nuorisoalan avoimia työpaikkoja. Työpaikkoja voi ilmoittaa uutiskirjeeseen omalla lomakkeellaan. Ilmoitukset tulee tehdä parillisen viikon maanantaihin mennessä, jotta ne ehtivät seuraavaan uutiskirjeeseen.

Tapahtumat alan toimijoille

Allianssin jäsenet ja yhteistyökumppanit voivat ilmoittaa valtakunnallisia tapahtumia ja koulutuksia, jotka kootaan kerran kuukaudessa (keväällä vielä 6.4., 4.5., 1.6.) nettisivu-uutiseksi ja linkitetään uutiskirjeeseen. Ilmoitukset tehdään lomakkeella. Mainostamme vain sellaisia tapahtumia, joiden kohderyhmä on alan toimijat itse, emme siis nosta suoraan ja pelkästään nuorille tarkoitettuja tapahtumia esille tässä yhteydessä, koska viestintämme on suunnattu nuorten sijaan alan toimijolle.

Nuorille suunnattuja tapahtumia sen sijaan voi toimijat itse mainostaa Nuorisoalan tekijät ja vaikuttajat -ryhmässä Facebookissa.

Lisätiedot uutiskirjeestä päivittyvät: https://www.alli.fi/uutiskirje


Avainsanat:

Katso myös