Heidi Köyste TechSoup-koordinaattorin sijaiseksi

Uutiset 3.12.2020

Nuorisoalan kattojärjestö Allianssin TechSoup-koordinaattorin sijaiseksi on valittu Heidi Köyste. Hän aloittaa tehtävässä 7.1.2021. 

Köyste siirtyy TechSoup-koordinaattorin tehtävään Kansaneläkelaitokselta, jossa hän on toiminut IT-asiantuntijana. Koulutukseltaan Köyste on yhteisöpedagogi, parhaillaan hän opiskelee tietojenkäsittelyn tradenomiksi Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa. Allianssissa Köyste onkin tuttu kasvo, sillä hän on aiemmin toiminut Allianssissa palvelukoordinaattorin ja hallintosihteerin tehtävissä. 

“On todella kiinnostavaa aloittaa tässä työssä, jossa pääsee yhdistämään aiempaa kokemusta ja uutta osaamista. Mielenkiinnolla odotan, mitä kaikkea uutta työ tuo mukanaan, sillä kuluneen vuoden aikana meillä kaikilla on elämä viety enemmän verkkoon ja sen kokonaisuuden toimivuus on vain korostunut”, Köyste kertoo.

TechSoup on Allianssin Suomessa koordinoima ohjelmistolahjoitusten kansainvälinen välityspalvelu, jonka tavoitteena on mahdollistaa kolmannelle sektorille laadukkaat it-työkalut ja auttaa kolmannen sektorin toimijoita digitarpeiden kartoittamisessa. 

Koordinaattorina Köyste vastaa Suomen TechSoup-toiminnasta sekä yhteydenpidosta TechSoupin kansainväliseen verkostoon. Lisäksi Köyste huolehtii TechSoup-palveluiden viestinnästä ja markkinoinnista Suomessa, jotta yhä useampi kolmannen sektorin toimija löytäisi tarvitsemansa avun TechSoupin ohjelmistovalikoimasta. Monipuolisen työnkuvan kyljessä Köyste huolehtii jatkossa myös Allianssin sisäisistä ICT-tukitehtävistä ja toimii useimpien sisäisten sähköisten palveluiden pääkäyttäjänä. 

“TechSoup-toiminnan kautta pystymme mahdollistamaan lukuisille järjestöille, säätiöille ja muille kolmannen sektorin toimijoille erityisesti tässä ajassa elintärkeitä työkaluja arjen pyörittämiseen. On ilo, että Heidin kaltainen monitaituri ottaa seuraavaksi haltuunsa TechSoup Suomen pyörittämisen! Heidin asiakaspalvelutaidot, kolmannen sektorin tuntemus ja ICT-osaaminen takaavat sen, että pystymme jatkossakin olemaan vahvasti mukana kolmannen sektorin toimintaedellytysten tukemisessa”, iloitsee Allianssin talous- ja hallintojohtaja Juuso Luomala

Lisätietoja:

Juuso Luomala
talous- ja hallintojohtaja
juuso.luomala@alli.fi
040 745 9182


Avainsanat: