Humak on yksi NUORI2019 – suurtapahtuman pääyhteistyökumppaneista

Uutiset 12.3.2019

Nuorisoalan suurtapahtuma NUORI2019 kokoaa 27.-28.3. yhteen 1500 nuorisoalan toimijaa, tekijää ja vaikuttajaa Turkuun. Tapahtuma tarjoaa alan toimijoille kaksi päivää mahdollisuuksia verkostoitua, innostua, lisätä osaamista ja kehittää omaa ammattitaitoa.

Humanistinen Ammattikorkeakoulu (Humak) toimii tapahtuman yhtenä tärkeimpänä yhteistyökumppanina ja tuo tapahtumaan oman nuorisoalan tuntemuksensa muiden alan toimijoiden käyttöön. Yhteistyön inspiroimana toinen tapahtuman suurimmista tiloista on nimetty Humak-saliksi.

Yhteistyöhön kuuluu vahvaa opiskelija-vapaaehtoistyötä. Ammattikorkeakoulun  opiskelijaryhmä pääsee tutustumaan suurtapahtuman tuottamiseen ja viestintään jo ennen tapahtuman alkua. Kolmellekymmenelle yhteisöpedagogi-opiskelijalle on kustomoitu tapahtumatuotannon kannalta olennaisia tehtäviä tapahtuman mahdollistamiseksi. Opiskelijat saavat tästä vapaaehtoistyöstä myös opintopisteitä opintoihinsa.

“Yhteisöpedagogina olen iloinen, että pääsemme tarjoamaan tällaisen työelämälähtöisen mahdollisuuden opiskelijoille. Opiskelijoiden aktiivisuus ja ammattitaito on ollut nähtävissä jo tässä vaiheessa yhteistä projektiamme” iloitsee Allianssin tapahtumatuottaja Sara Sipilä.

Allianssi ja Humanistinen Ammattikorkeakoulu toteuttavat yhdessä myös sosiaalisen median kampanjan, jossa nostetaan esiin kuinka oppilaitoksen alumnit kokevat tapahtuman kantavan teeman, eli yhteistyön ja kertovat minkälaisia yhteistyön mahdollisuuksia opinnot ovat heille mahdollistaneet.

Humanistinen Ammattikorkeakoulu toteuttaa tapahtumaan myös ajankohtaista sisältöä ohjelman ja oman näyttelypisteen muodossa. Humanistisen Ammattikorkeakoulun, yhdessä Xamk:n kanssa,  tuottamassa ohjelmassa Nuorisotyön tulevaisuus: ammatti ja työmarkkinat panelistit yhdessä osallistujien kanssa suuntaavat ajatuksiaan kohti tulevaisuuden nuorisotyötä ja sen toimintamalleja Humak-salissa.

“Humanistinen ammattikorkeakoulu on merkittävä toimija nuorisoalalla, kouluttaen alan ihmisiä, kehittäen alan koulutusta ja osallistumalla myös koko nuorisoalan ja nuorisotyön kentän yhteistyöhön ja osaamisen lisäämiseen. Humak on siksi tärkeä ja tapahtuman kannalta merkittävä yhteistyökumppani NUORI2019-tapahtumassa. Myös ensi vuoden osalta olemme piakkoin ryhtymässä rakentamaan yhteistyösopimustamme” sanoo  Allianssin palvelujohtaja Jonna Laitinen.


Avainsanat: