Uutiset

Iina Helenius Politiikkaviikon ja Nuorten vaalien projektikoordinaattoriksi

Uutiset 30.10.2023

Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssin Politiikkaviikon ja Nuorten vaalien projektikoordinaattoriksi on valittu Iina Helenius. Määräaikainen tehtävä alkaa maanantaina 30.10. ja jatkuu alustavasti helmikuun 2024 loppuun.

Helenius siirtyy tehtävään viestintätoimisto Kornerilta, jossa hän on erikoistunut tekemään projektinhallintaa, viestinnän strategista suunnittelua ja mediaviestintää. Työssään hän on muun muassa luotsannut kansainväliseen demokratiapäivään liittyvää projektia. Lisäksi Heleniuksella on kokemusta lasten ja nuorten osallisuuden kehittämisestä YLEn sisällöissä. Hän on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri ja opiskellut sivuaineenaan lapsi- ja nuorisotutkimusta.

“Politiikkaviikko ja Nuorten vaalit ovat valtavan tärkeä mahdollisuus tarjota kymmenille tuhansille nuorille demokratiakasvatusta. On hienoa saada kokonaisuutta koordinoimaan Iinan kaltainen toimeen tarttuva ja viestinnällisesti taitava projektiosaaja”, iloitsee Allianssin nuorten osallisuuden asiantuntija Silja Uusikangas.

Helenius tulee projektikoordinaattorina vastaamaan Politiikkaviikon ja Nuorten vaalien käytännön toteutuksesta, osasta viestintää ja raportointia, tilaisuuksien järjestämisestä ja viikon satojen osallistujien asiakaspalvelusta.

“Tuntuu todella merkitykselliseltä päästä omalta osaltani vaikuttamaan nuorten demokratiataitojen vahvistumiseen sekä osallistumaan kahden supermielenkiintoisen kokonaisuuden käytännön toteuttamiseen. On todella innostavaa päästä osaksi Allianssin tiimiä tekemään vaikuttavaa työtä nuorten poliittisen osallistumisen lisäämiseksi”, sanoo Iina Helenius.

Iina Heleniuksen tavoittaa 30.10.2023 alkaen osoitteesta iina.helenius@nuorisoala.fi ja numerosta 044 7509 307.

Politiikkaviikkoon ja Nuorten vaaleihin ilmoittautuminen on käynnissä. Mukaan voit ilmoittautua suomenkielisellä Lyyti-lomakkeella tai ruotsinkielisellä Lyyti-lomakkeella.


Avainsanat:

Katso myös