Ilmianna nuorisotyön onnistuja 7.10. mennessä

Uutiset 28.9.2018

Nuorisotyön viikolla 8.-14.10. nostetaan esille nuorisotyöntekijöiden, järjestöjen, kuntien ja seurakuntien tekemää arvokasta työtä nuorten hyväksi. Tänä vuonna kerrotaan erityisesti perusnuorisotyön positiivisista ja ennaltaehkäisevistä vaikutuksista, syrjäytymisen ehkäisystä sekä nuorisotyön erilaisista työmuodoista.

Perjantaina 12.10. Allianssi jakaa Nuori toimija -tunnustuksen sellaisille yhteisöille tai henkilöille, jotka ovat poikkeuksellisen ansiokkaasti edistäneet nuorten yhdenvertaisuutta tai osallisuutta tai tehneet tuloksekasta työtä nuorten syrjäytymisen estämiseksi. Nuori toimija -tunnustus voidaan jakaa myös muulla tavalla nuorisoalaa poikkeuksellisen ansiokkaasti kehittäneelle henkilölle tai yhteisölle.

Jätä oma ehdotuksesi 7.10. mennessä. Perusteltuja ehdotuksia jättäneiden kesken arvotaan leffalippuja. 

Valtakunnallisesti Nuorisotyön viikkoa vietetään ympäri Suomen paikallisten toimijoiden, kuntien, järjestöjen ja nuorten itsensä järjestämillä tempauksilla, teemapäivillä, tilaisuuksilla ja kampanjoilla. Viikko näkyy myös mediassa ja somessa erilaisina kampanjoina ja avauksina. Viikko huipentuu perjantaina 12.10. Allianssi-talolla järjestettävään Ratkaistaan Suomen suurin ongelma! -tapahtumaan, jolloin päättäjät, toimialan toimijat ja yleisö kutsutaan tutustumaan nuorisotyön menetelmiin. Muistaa kannatta myös torstaina 11.10. kansainvälisyyttä käsittelevä tapahtuma Rajat ylittävä nuorisotyö. Tervetuloa! Molemmat tapahtumat ovat maksuttomia.


Avainsanat: