Uutiset

Ilmoita tapahtumasi mukaan Nuorisotyön viikolle 2023!

Uutiset 23.5.2023

Nuorisoalan paras asiantuntijuus löytyy tietenkin nuorisoalalla toimivilta itseltään. Nuorisotyön viikko tarjoaa loistavan mahdollisuuden välittää osaamista ja tietoa muille alan toimijoille.

Valtakunnallista Nuorisotyön viikkoa vietetään viikolla 41 eli 9.-15.10.2023. Nuorisotyön viikko on valtakunnallinen teemaviikko, jolla nostetaan esiin nuorisotyöntekijöiden, järjestöjen, kuntien ja seurakuntien tekemää arvokasta työtä nuorten hyväksi.

Tänä vuonna Nuorisotyön viikon teema on Tätä on nuorisotyö.

Nuorisotyön viikko rakennetaan tiiviissä yhteistyössä nuorisoalan toimijoiden kanssa, koska ajankohtaisin tieto ja osaaminen löytyy nuorisoalan toimintaympäristöistä.

Mitä asiantuntijuutta siis juuri teiltä löytyy mitä haluaisitte jakaa muille alan toimijoille? Tai löytyykö teiltä jokin hanke, projekti tai työmuoto, josta muun alan tulisi ehdottomasti kuulla? Tai mitä nuorisotyö juuri teille tarkoittaa ja kuinka organisaationne haluaisi kertoa siitä muille? Ja tietenkin – miten juuri te juhlitte Nuorisotyön viikkoa?

Ilmoita tapahtumanne mukaan Nuorisotyön viikolle tällä lomakkeella!

Julkaisemme nettisivuillamme Nuorisotyön viikon tapahtumakalenterin ja viestimme kanavissamme valtakunnallisesti viikolle ilmoitetuista tapahtumista. Tule siis juhlimaan nuorisotyötä ja sen korvaamattoman tärkeää merkitystä yhteiskunnassamme!

Ja hei, viikon tunnelmaan voit virittäytyä jo nyt kiittämällä työkaveriasi tai sinulle tärkeää nuorisoalan toimijaa tällä lomakkeella! Vastauksia käytetään osana Nuorisotyön viikon viestintää.

Lisätiedot:

Ada Kairavuori
Viestinnän asiantuntija
ada.kairavuori@nuorisoala.fi 

Minna Jauho
Tapahtumatuottaja
minna.jauho@nuorisoala.fi

Katso myös