Jada Ronimus-Aho aloittaa Allianssin palvelukoordinaattorina

Uutiset 28.6.2018

Jada Ronimus-Aho, on valittu Suomen Nuorisoyhteistyö – Allianssi ry:n palvelukoordinaattorin sijaiseksi vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen elokuun alusta alkaen.

Ronimus-Aho on työskennellyt viime vuodet Suomen Partiolaisten asiakaspalveluassistenttina vastaten Partioasemalla mm. kokous- ja koulutuspalveluista sekä kulunvalvonnasta. Asiakaspalvelukokemusta hänellä on myös Katri Antellilta aulapalveluhenkilön tehtävästä. Ronimus-Aho tekee paraikaa tradenomiopintoja, joihin sisältyy myynnin ja markkinoinnin sekä palvelumuotoilun kokonaisuuksia.

Palvelukoordinaattorina Ronimus-Aho vastaa Allianssi talon sekä Allianssin sisäisten palveluiden kehittämisestä. Hän vastaa siitä, että allianssilaisten sekä Allianssi-talon vuokralaisten ja tilavaraajien arki sujuu ja muuttuu aina vaan paremmaksi. Palvelukoordinaattori on osa Allianssin sisäisten palveluiden tiimiä.

“Odotan innolla jo töihin tarttumista ja uusia haasteita. Asiakaspalvelu ja sen kehittäminen on lähellä sydäntäni ja toivonkin tuovani oman iloisen itseni lisäksi mukanani järjestöön raikkaita ja toimivia kehitysideoita”, Ronimus-Aho kertoo.

“Palvelukoordinaattori on Allianssin ja Allianssi-talon palveluiden keskeinen kehittäjä”, toteaa Allianssin talousjohtaja Minna Martikainen. “Olemme innoissamme siitä, että Jadalla on vankka asiakaspalvelukokemus ja järjestötalon toiminnan tuntemus. Ne takaavat, että pystymme jatkossakin tekemään työmme ja tarjoamaan palveluita toimivissa ja yhä paranevissa puitteissa.”


Avainsanat: