Järjestöjohtamista ja palvelumuotoilua – järjestöjen tarpeisiin räätälöidyt koulutukset starttaavat jälleen syksyllä Espoossa

Uutiset 8.6.2020

Nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry, Fingo – Suomalaiset kehitysjärjestöt ry, SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry, Suomen Olympiakomitea sekä Rastor-Instituutti ovat jatkaneet erinomaista yhteistyötään ja jatkaneet räätälöityjen erikoisammattitutkintojen tekemistä myös tulevalle syksylle!

Hanki sinäkin lisää osaamista ja lähde mukaan tänä syksynä huippusuosittujen koulutusten matkaan! 

 

Järjestön palvelumuotoilu – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, aloitus 22.10.

Koulutuksessa saat uutta osaamista palvelumuotoiluun ja sen systemaattiseen kehittämiseen sekä siihen, miten palvelu muotoillaan ideasta asiakkaalle merkitykselliseksi kokonaisuudeksi. Opit lisää myös digitaalisen palvelumuotoilun hyödyntämisestä arvoehdotuksen luonnissa sekä käytännön työkalujen käytöstä asiakasymmärryksen kehittämiseksi. Ennen kaikkea luot uutta, kiinnostavaa ja kannattavaa järjestötoimintaa.

Koulutus on suunniteltu niin, että opiskelu tapahtuu työn ohessa. Koulutuksessa yhdistetään teoriaopetus ja omassa työssä tapahtuva oppiminen toimivaksi kokonaisuudeksi. Painopiste on työssäoppimisessa ja osallistuminen edellyttää koulutukseen soveltuvaa työpaikkaa järjestössä. Samalla voit suorittaa arvostetun tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon.

Tuote-/palvelukehityksen kohteena koulutuksen aikana voivat olla esimerkiksi uudet palvelut, palvelutuotteet (palvelun tuotteistaminen), digitaaliset palvelut, järjestön tarjoama (tuote-/palvelukokonaisuudet), palvelumuotoilu tai palveluprosessien kehittäminen.

Kiinnostuitko? Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä linkistä!

 

Järjestöjohtaminen – johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, aloitus 19.11. 

Järjestöjohtaminen – johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnossa opit kehittämään tavoitteellisesti sekä omia johtamisvalmiuksiasi että järjestösi toimintaa. Saat uusia keinoja jäsentoiminnan kehittämiseen sekä verkostojen hallintaan. Ymmärrät talouden johtamisen merkityksen ja opit viestimään selkeästi eri sidosryhmille. Opiskelu Rastor-instituutissa tapahtuu työsi ohessa sisältäen mm. innostavia lähipäiviä, itsenäistä etäopiskelua sekä webinaareja ajankohtaisista aiheista. Koulutus sopii sinulle, joka olet jo kartuttanut johtamiskokemusta ja haluat kehittää monialaista johtamisosaamistasi uudelle tasolle.

Anna itsellesi mahdollisuus kehittyä johtajana. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä linkistä!

 

Kesto

Kumpikin koulutus sisältää laajimmillaan 11-12 vuorovaikutteista, järjestöalan asiantuntijoiden vetämää koulutuspäivää sekä omaan työhön ja järjestöön liittyviä kehittämistehtäviä. Koulutuksien kokonaiskesto on noin vuosi.

Opiskelu

Koulutukset ovat suunniteltu niin, että opiskelu tapahtuu työn ohessa. Koulutuksissa yhdistetään teoriaopetus ja omassa työssä tapahtuva oppiminen toimivaksi kokonaisuudeksi. Painopiste on työssäoppimisessa ja osallistuminen edellyttää koulutukseen soveltuvaa työpaikkaa järjestössä.

Hinta

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena ja siitä veloitetaan mahdollinen opiskelijamaksu, joka vaihtelee oppisopimustoimijasta riippuen. Koulutuksessa suoritetaan edellämainitut erikoisammattitutkinnot sisältäen monimuoto-opetuksen, sähköisen luentoaineiston, verkko-oppimisympäristön käytön, tutkinnon suorittamisen ja suorittamisen ohjauksen sekä osaamisen arvioinnin. Osallistuminen ilman tutkinnon suorittamista maksaa 3400 euroa + alv.

 

Lisätietoja: 

Maria Nikkari, koulutussuunnittelija, Allianssi ry

maria.nikkari@alli.fi, 0449757270

 

Tuotekehitystyön erityisammattitutkinto:

Kaija Lehtinen, asiakkuuspäällikkö, Rastor-Instituutti

kaija.lehtinen@rastorinst.fi, 0401289700

 

Järjestöjohtaminen – johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto:

Mia Ingman, osaamispäällikkö, Rastor-Instituutti

mia.ingman@rastorinst.fi, 0406306916

 


Avainsanat: