Järjestöjohtamista ja palvelumuotoilua – järjestöjen tarpeisiin räätälöidyt koulutukset starttaavat syksyllä Espoossa

Uutiset 16.8.2019

Nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry, Fingo – Suomalaiset kehitysjärjestöt ry, SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry, Suomen Olympiakomitea sekä Rastor ovat laittaneet yhteistyössä pystyyn kaksi räätälöityä erikoisammattitutkintoa vastaukseksi järjestöjen kasvavalle osaamistarpeelle.

Tavoittele lisää osaamista ja lähde mukaan tänä syksynä huippusuosittujen koulutusten matkaan! 

Järjestön palvelumuotoilu – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, aloitus 30.10.

Koulutuksessa saat uutta osaamista palvelumuotoiluun ja sen systemaattiseen kehittämiseen sekä siihen, miten palvelu muotoillaan ideasta asiakkaalle merkitykselliseksi kokonaisuudeksi. Opit lisää myös palvelumuotoilu- ja Lean-työkalujen hyödyntämisestä arvoehdotuksen luonnissa sekä käytännön työkalujen käytöstä asiakasymmärryksen kehittämiseksi. Ennen kaikkea luot uutta, kiinnostavaa ja kannattavaa järjestötoimintaa.

Koulutus on tarkoitettu liiketoiminnan kehittämisestä vastaaville esimiehille ja tuote- tai palvelukehitystehtävissä toimiville.

Tee hyvä päätös, lue lisää ja ilmoittaudu: https://www.rastor.fi/jarjeston-palvelumuotoilu

Järjestöjohtaminen – johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, aloitus 22.11. 

Järjestöjohtamisen koulutuksessa pureudut järjestön tavoitteelliseen johtamiseen monesta eri näkökulmasta. Opit arvokkaita taitoja mm. päivittäiseen johtamistyöhön, henkilöstön tukemiseen, jäsentoiminnan kehittämiseen, talouden johtamiseen, viestintään ja verkostojen hallintaan. Koulutus on suunnattu johtamiskokemusta jo omaaville henkilöille, jotka haluavat kehittää osaamistaan uudelle tasolle. 

Anna itsellesi mahdollisuus kehittyä johtajana, lue lisää ja ilmoittaudu: https://www.rastor.fi/jarjestojohtamisen_koulutusohjelma_aso

Kesto

Kumpikin koulutus sisältää laajimmillaan 11-12 vuorovaikutteista, järjestöalan asiantuntijoiden vetämää koulutuspäivää sekä omaan työhön ja järjestöön liittyviä kehittämistehtäviä. Koulutuksien kokonaiskesto on noin vuosi.

Opiskelu

Koulutukset ovat suunniteltu niin, että opiskelu tapahtuu työn ohessa. Koulutuksissa yhdistetään teoriaopetus ja omassa työssä tapahtuva oppiminen toimivaksi kokonaisuudeksi. Painopiste on työssäoppimisessa ja osallistuminen edellyttää koulutukseen soveltuvaa työpaikkaa järjestössä.

Hinta

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena ja siitä veloitetaan mahdollinen opiskelijamaksu, joka vaihtelee oppisopimustoimijasta riippuen. Koulutuksessa suoritetaan tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto sisältäen monimuoto-opetuksen, sähköisen luentoaineiston, verkko-oppimisympäristön käytön, tutkinnon suorittamisen ja suorittamisen ohjauksen sekä osaamisen arvioinnin. Osallistuminen ilman tutkinnon suorittamista maksaa 3400 euroa + alv.

 

Lisätietoja: 

Maria Nikkari, koulutussuunnittelija, Allianssi 

maria.nikkari@alli.fi, 0449757270

Kaija Lehtinen, osaamispäällikkö, Rastor

kaija.lehtinen@rastor.fi, 0401289700

 

Katso myös koulutuksen esitteet Rastorin sivuilta!

Järjestön palvelumuotoilu: https://www.rastor.fi/sites/default/files/media/esitteet/jarjeston_palvelumuotoilu_esite.pdf

Järjestön johtaminen: https://www.rastor.fi/sites/default/files/media/esitteet/jarjestojohtamisen_koulutusohjelma_allianssi_kepa_soste_suomen_olympiakomitea_id_212435.pdf


Avainsanat: