Uutiset

Jarkko Lehikoinen luotsaamaan järjestötyön kokonaisuutta Allianssissa

Uutiset 5.11.2021

Johtava asiantuntija Jarkko Lehikoinen vastaa jatkossa Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssin järjestötyöstä. Uudessa roolissaan Lehikoinen vastaa Allianssin jäsenyyksistä ja jäsenpalveluista sekä niiden kehittämisestä, jäsenyhteistyöstä ja keskeisistä järjestökumppanuuksista. Lisäksi hänen tehtäviinsä kuuluu jatkossa myös jäsenten välinen yhteistyö ja nuorisotyön asiantuntijuus. 

Lehikoinen jatkaa järjestökokonaisuuden rinnalla edelleen myös kansainvälisten palvelujen vastuutehtävissä. Keskeisiin vastuisiin kuuluu nuorisotyön kv-toiminnan edistäminen, nuorisotyön tiedon tuominen maailmalta Suomeen ja päinvastoin sekä EU:n nuorisodialogin toteuttaminen Suomessa.

“Jäsenemme ovat keskeisiä nuorisoalan toimijoita ja meille tärkeitä. On tärkeää, että vastuu jäsenistämme, jäsenyhteydenpidosta ja keskeisistä kumppanuuksistamme on hyvissä käsissä. Järjestötyön vahvistamisen kautta saamme jatkuvasti lisää ajankohtaista tietoa siitä, mitä jäsenet, kumppanit ja alan toimijat tarvitsevat, ja näin pystymme entistä paremmin palvelemaan ja vahvistamaan nuorisoalan toimintaedellytyksiä. Olemme iloisia siitä, että Jarkko ryhtyy hoitamaan tätä tärkeää tehtävää“, kertoo Allianssin palvelujohtaja Jonna Laitinen. 

“Olen pitkään ollut Allianssissa ja nuorisoalalla, joten jäsentoimintaan syventyminen on minulle miellyttävä haaste. Samalla olen iloinen, että voin jatkaa minulle niin tuttua kansainvälisen toiminnan kehittämistä myös jäsenten ja koko nuorisoalan kanssa”, sanoo Jarkko Lehikoinen.

Lisätietoja: 

Jarkko Lehikoinen, johtava asiantuntija
jarkko.lehikoinen@alli.fi
040 900 4876

Jonna Laitinen, palvelujohtaja
jonna.laitinen@alli.fi
044 416 5212


Avainsanat:

Katso myös