Jessica Makkonen Allianssin palvelukoordinaattoriksi

Uutiset 13.1.2020

Jessica Makkonen on aloittanut työt Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssin palvelukoordinaattorina. Hän aloitti työt 7.1. ja toimii tehtävässä vuoden 2020 loppuun saakka Heidi Köysteen opintovapaan sijaisena.

Merkonomiksi valmistunut Makkonen toimi vuoden 2019 Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKUn puheenjohtajana.  Tämän lisäksi Makkosella on laaja aiempi järjestötausta.

Palvelukoordinaattorina Makkonen vastaa Allianssi-talossa työskentelevien sekä täältä kokoustiloja varaavien palveluista. Lisäksi tehtävään kuuluu Allianssin sisäisistä palveluista sekä työntekijöiden arjen sujumisesta huolehtiminen.

Makkonen kommentoi: “Oli ihana palata joululomilta takaisin Allianssi – talolle, joskin paria kerrosta alemmas! Työtehtäväni Allianssin palvelukoordinaattorina ovat hyvin monipuolisia ja on mahtavaa päästä kehittämään omaa osaamista myös IT- puolella. Parasta kuitenkin on Allianssin huikea työyhteisö ja onkin huippua päästä tekemään töitä nimenomaan henkilöstön tukemiseksi.“

“Nuorisoalan toimijat kohtaavat Allianssi-talolla vuoden mittaan lukuisissa tapahtumissa, koulutuksissa sekä ihan vaan töitä tehdessään. On loistavaa, että näiden kohtaamisten puitteista on vastaamassa Jessica, joka on jo nyt vakuuttanut määrätietoisuudellaan ja oma-aloitteisuudellaan”, kommentoi Allianssin talousjohtaja Minna Martikainen.

Lisätiedot: Minna Martikainen, 040 733 3502


Avainsanat: