Johdatko työksesi nuorisoalan järjestöä? Tarjolla ohjelmaa juuri sinulle!

Uutiset 15.10.2018

Olisipa mullekin joskus jotain! Järjestöjohtajan homma on mahtavaa, mutta usein yksinäistä. Sparraus- tai avautumiskaveria ei välttämättä ole naapurihuoneessa, tietoa toimintaan vaikuttavista muutoksista on hankala löytää ja vielä hankalampi soveltaa, eikä työpaikan vaikeiden tilanteiden johtamiseen tahdo riittää pelkkä kirjatieto. 

Nuorisoalan järjestöjohtajille on ryhdytty pyynnöstä tarjoamaan omaa kovatasoista ohjelmaa ja koulutusta Allianssissa. Poimi tärpit loppuvuoden tarjonnasta ja ilmoittaudu mukaan! 

24.10. klo 17.30 nuorisoalan järjestöjohtajien verkosto kokoontuu Allianssi-talolla. Suomen Partiolaisten toiminnanjohtaja, aiemmin muun muassa Sis Delin toimitusjohtajana toiminut Kaisa Leikola alustaa keskustelua omista kokemuksistaan: millaista on siirtyä johtajaksi yksityiseltä kolmannelle sektorille? Mikä hämmästytti, mikä ilahdutti, mikä ärsytti? Millaista kulttuuria ja toimintatapoja puolin ja toisin kannattaisi kopioida? Tarjolla kevyt salaattibuffet. Ilmoittautumisen DL 21.10.

30.10. klo 12-15 kutsuseminaari nuorisojärjestöjen rahoituksen tulevaisuudesta Allianssin jäsenjärjestöjen toiminnanjohtajille ja pääsihteereille sekä talousjohtajille. Oman näkökulmansa keskusteluun tuovat Keskon yhteiskuntasuhdejohtaja Eeva Salmenpohja, Veikkauksen varatoimitusjohtaja Velipekka Nummikoski ja Kansalaisyhteiskuntapolitiikan neuvottelukunnan puheenjohtaja, SPR:n pääsihteeri Kristiina Kumpula. Tarjolla kevyt lounas. Ilmoittautumisen DL 26.10.

28.11. klo 17.30 nuorisoalan järjestöjohtajien verkosto kokoontuu Allianssi-talolla: Plan Suomen pääsihteeri Ossi Heinänen alustaa keskustelua isojen, henkilöstöön liittyvien muutosten johtamisesta. Miten viedä suuret muutokset läpi niin, että henkilöstö pysyy tyytyväisenä? Miten selviytyä YT-neuvottelujen johtamisesta? Tarjolla kevyt salaattibuffet. Ilmoittautumisen DL 26.11.

29.-30.1.2019 järjestöjohdon suurseminaari Korpilammella. Nuorisoalan, liikuntapuolen sekä sosiaali- ja terveysalan järjestöjen johtajien kokoontumisajot, jotka Allianssi järjestää yhdessä SOSTEn ja Olympiakomitean kanssa uuden hallituskauden kynnyksellä. Tarjolla on reilun vuorokauden mittainen rautaisannos inspiroivia puheenvuoroja johtamisesta, vaikuttamisesta ja rahoituksesta, esimerkkejä onnistumisista sekä noin kolmesataa kollegaa. Ilmoittautuminen aukeaa marraskuussa. Tapahtuma Facebookissa.

Keväällä järjestöjohtajien verkosto kokoontuu noin kerran kahdessa kuukaudessa. Tapaamiset löytyvät aina Allianssin tapahtumakalenterista

Nuorisoalan järjestöjohtajien verkostolla on myös oma Facebook-ryhmänsä. Liity mukaan!

 

Lisätiedot ja toiveet tulevista ohjelmista: Allianssin toiminnanjohtaja Anna Munsterhjelm, anna.munsterhjelm@alli.fi, 040 5879514.


Avainsanat: