Jonna Laitinen Allianssin palvelujohtajaksi

Uutiset 7.11.2018

Nuorisoalan kattojärjestö Allianssin palvelujohtajaksi on valittu Jonna Laitinen. Laitinen siirtyy Allianssiin Helsingin kaupungilta, missä hän on toiminut pitkään nuorisotyön johtotehtävissä. Parhaillaan hän johtaa Itäkeskuksen nuorisotyöyksikköä.

Palvelujohtajana Laitinen ryhtyy vastaamaan nuorisoalan yhdistämiseen ja alan toimijoiden osaamisen kehittämiseen liittyvistä toiminnoista. Hän vetää tiimiä, jonka tontille kuuluu muun muassa erilaisten koulutusten ja nuorisoalan suurtapahtumien järjestäminen, nuorisotiedon kirjasto ja tietopalvelu, verkostotyön kehittäminen, nuorisotyön osaamisen kansainvälinen liikkuvuus sekä monenlaiset kumppanuudet. Laitinen on mukana myös Allianssin johtoryhmässä.

“Palvelujohtajan työ Allianssissa sisältää oikeanlaista, innostavaa seuraavaa haastetta sekä lähellä sydäntäni olevaa nuorisoalan kehittämistä ja koko alan eteenpäin viemistä, kumppanuustyöskentelyä ja johtamista kokonaisuudessaan loistavassa työympäristössä, innostuneiden ihmisten parissa. Nuorten hyvinvointi on niin tärkeää, ettei nuorisoalalla ja siihen liittyvissä tehtävissä voi jämähtää. Nuorisotyö muuttuu jatkuvasti ja tarve sen vielä rohkeampaan muutokseen ja monipuolistamiseen on jatkuvasti läsnä. Pyrin tuomaan Allianssiin sitoutuneen, innokkaan ja tuloksellisen palvelujohtajan ja työyhteisön jäsenen, joka kantaa vastuunsa nuorisoalan palvelujen ja toimijoiden yhdistämisestä ja osaamisen kehittämisestä. Työssä on oltava iloa ja pilkettä, kaikilla onnistumisen kokemuksia ja mahdollisuuksia hyviin tuloksiin, tarpeeksi haastetta ja selkeä tieto siitä, mitä tehdään ja miksi. Arvostan suuresti juuri Allianssin tuloksellisuutta, lämminhenkisyyttä, yhteisöllisyyttä ja hyvää meininkiä työssä ja odotan innolla Allianssin maailmaan hyppäämistä!” kertoo Jonna Laitinen.

“Saimme palvelujohtajan tehtävään lähes 80 kovatasoista hakemusta. Jonnassa tiivistyi kaikki se, mitä etsimmekin: vankka nuorisotyön ja nuorisoalan tuntemus, näyttöjä onnistuneesta johtamisesta ja esihenkilötyöstä sekä hyvä näkemys alan kehittämisestä. Hän tuo Allianssiin myös kunnallisen nuorisotyön osaamista, mitä meillä ei ole ollut riittävästi aiemmin. On ihana juttu saada hänet mukaan porukkaamme”, sanoo Allianssin toiminnanjohtaja Anna Munsterhjelm.

Jonna Laitinen aloittaa työt Allianssi-talolla 3.12.


Avainsanat: