Jos rakastat vaaleja ja politiikkaa, tule meille harkaksi!

Uutiset 4.2.2019

Jos rakastat vaalikevättä
eduskuntaa, Euroopan parlamenttia
Katsot paneelit alusta loppuun
ja et malta olla huutelematta
kun huomaat pj:n puheessa virheen

Jos hallitset viestimisen
somesisällöt, pilkunpaikat
itsenäisen työskentelyn
Me luulemme että sovit tänne
koska aiomme yhdessä tehdä
näistä nuorten vaalit

Jos rakastat vaalikoneita
Nuorisovaaleja, osallisuutta
nuorten hyvinvoinnin edistämistä
äänestysprosentin nostamista
toimivampaa demokratiaa
haluat eduskuntaan enemmän nuoria
niin tule
meidän kanssamme vaalihommiin!

Etsimme vaikuttamisen tiimiimme reipasta, skarppia ja hauskaa harjoittelijaa vaalikevään ajaksi! Pääset mukaan tekemään koko nuorisoalan yhteistä vaalivaikuttamista, toteuttamaan Suomen suurinta demokratiakasvatusprojektia Nuorisovaaleja ja järjestämään vaalikevään tapahtumia. Harjoittelun pituus on noin kolme kuukautta ja se ajoittuu maalis-kesäkuulle. Maksamme harjoittelusta palkkaa 1200 euroa kuukaudessa ja lounassetelit päälle.

Sinäkö se olisit? Mahtava juttu! Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-muodossa osoitteeseen rekrytointi@alli.fi viimeistään 21.2.2019. Kerrothan hakemuksessasi, mitä osaat jo, ja mitä haluaisit harjoittelun aikana oppia. Merkitse viestisi aiheeksi ”vaikuttamisen harjoittelija”. Haastattelut järjestetään tiistaina 5.3. Allianssi-talolla Helsingin Pasilassa. Haastatteluun kutsuttaville toimitetaan pieni ennakkotehtävä.

Lisätietoja tarvitseville antaa toiminnanjohtaja Anna Munsterhjelm numerossa 040 5879514.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Työnhakijoita kohdellaan myös Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti.

Psst! Näin edellinen vaikuttamisen harjoittelijamme Mari Henttinen kertoo ajastaan nuorisoalan kattojärjestö Allianssissa:

”Olin Allianssilla korkeakouluharjoittelijana kesällä ja syksyllä 2018. Olin juuri päättänyt ensimmäisen harjoitteluni valtiohallinnossa, ja mietin Allianssin paikkaa vastaanottaessani, kuinka paljon uutta tulisin enää toisessa harjoittelussa oppimaan. Jo muutaman viikon jälkeen kävi ilmi, että harjoittelu Allianssilla tulisikin olemaan yksi elämäni parhaimmista ja opettavaisimmista kokemuksista.  Viihtyisä ja osaava työyhteisö ja mielenkiintoiset työtehtävät takasivat, että kiinnostus järjestötyötä kohtaan ja halu oppia uutta pysyivät yllä koko harjoittelun ajan. Allianssi on uransa alkumetreillä olevalle opiskelijalle erinomainen paikka päästä tutustumaan vaikuttamistyöhön järjestössä, verkostoitumaan ja oppimaan uutta niin itsestään kuin itse substanssistakin. Suosittelen harjoittelua Allianssissa todella lämpimästi!”


Avainsanat: