Uutiset

Juuso Kurttila aloittaa nuorisoalan viestintä- ja markkinointipäällikkönä

Uutiset 12.3.2024

Suomen nuorisoalan kattojärjestön Allianssin viestintä- ja markkinointipäälliköksi on valittu Juuso Kurttila. Hän siirtyy tehtävään Milttonin viestintäkonsultin paikalta. Aiemmin hän on tehnyt muun muassa viestintäkonsultointia Ellun Kanoilla, esiintymisvalmennusta omassa yrityksessään sekä toiminut verkkouutispäällikkönä Puolustusvoimien Pääesikunnassa. Nuorisoala on Kurttilalle tuttu erityisesti Varusmiesliiton ja Lukiolaisten Liiton luottamustehtävien kautta. 

“Tavoitteenamme on saada koko Suomi nuorten puolelle ja etenkin poliittiset päättäjät, median ja työelämän toimijat ryhtymään konkreettisiin tekoihin nuorten hyvinvoinnin parantamiseksi. Siksi etsimme viestintä- ja markkinointipäällikön tehtävään innostavaa tekijää, jolla olisi hyppysissään taito muotoilla asiamme eri kohderyhmiin vetoaviksi viesteiksi. Juuso erottui todella kovatasoisesta hakijajoukosta monipuolisella taustallaan, motivaatiollaan ja näkemyksellään viestintämme kehittämisestä. On tosi iso ilo saada hänet työkaveriksemme!” sanoo nuorisoalan kattojärjestön toiminnanjohtaja Anna Munsterhjelm. 

Viestintä- ja markkinointipäällikkö vastaa nuorisoalan ulkoisen ja sisäisen viestinnän kokonaisuuden koordinoinnista, suunnittelusta, seurannasta ja resurssisuunnittelusta. Hän raportoi toiminnanjohtajalle ja toimii tiiviissä yhteistyössä kaikkien tiimien ja toimintojen kanssa. Viestinnän ja markkinoinnin teemat ulottuvat vaalikampanjoista yrityskumppanuuksiin ja nuorten demokratiahankkeista koko nuorisoalan yhteen kokoavaan NUORI-tapahtumaan.

“On ihanaa päästä osaksi Allianssin tiimiä tekemään töitä tärkeän aiheen äärellä. Valtavan merkityksellinen missio antaakin oivallisen pelikentän viestinnän tekemiselle. Odotan intoa puhkuen työnsarkaa nuorisoalan viestinnän kirkastamisen äärellä sekä oman paikkani löytämistä osana uutta työyhteisöä”, sanoo Juuso Kurttila.

Kurttila aloittaa viestintä- ja markkinointipäällikkönä 8.4., mistä alkaen hänet tavoittaa osoitteesta juuso.kurttila@nuorisoala.fi.

Katso myös