Jyty ry NUORI2019-tapahtuman yhdeksi pääyhteistyökumppaniksi

Uutiset 26.11.2018

Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jyty ry:n ja NUORI2019-tapahtuman yhteistyön tavoitteena on luoda yhdessä nuorisoalan toimijoille uusia areenoita nuorisotyön ammatillisuudesta ja toimijoiden hyvinvoinnista keskustelemiseen.

“Nuorten hyvinvoinnin edistäminen ei ole ihan yksinkertaista hommaa, mutta sen ainakin tiedämme, ettei hyvinvointia pystytä edistämään ilman hyvinvoivia nuorisotyön ammattilaisia. Tästä syystä ja näiden teemojen äärellä teemme ilolla yhteistyötä Jytyn kanssa valtakunnallisten nuorisotyöpäivien yhteydessä.”, kommentoi Allianssin tapahtumatuottaja Tiitus Uusoksa.

“Me Jytyssä haluamme varmistaa, että jokaisella nuorisotyön toimijalla on vaadittava osaaminen sekä turvallinen työympäristö. Maailma muuttuu ja nuorisoalan osaajien tulee pysyä tässä muutoksessa mukana – sen takia on tärkeää, että alan toimijat kokoontuvat yhteen kouluttautumisen ja verkostoitumisen äärelle. Tämän parissa Allianssi on tehnyt vuosien ajan hyvää työtä.”, iloitsee Jytyn suunnittelija Pekka Laukkanen.

Jyty tuottaa tapahtumaan toimijoiden hyvinvointia ja nuorisotyön ajankohtaisia teemoja käsittelevää ohjelmaa. Lisäksi kaikki jytyläiset voivat osallistua tapahtumaan alennetulla hinnalla. Alennus on -25 € tapahtuman lipuista, se on suunnattu kaikille Jytyn jäsenille ja se on voimassa kaikissa hintaluokissa tapahtumaan saakka.

Alennuksen saa aktivoitua syöttämällä koodin JYTY2019 ilmoittautumislomakkeen alennuskoodikenttään.

 

Lisätietoja:
Allianssin tapahtumatuottaja Tiitus Uusoksa, p. 044 722 9356, tiitus.uusoksa@alli.fi
Jytyn suunnittelija Pekka Laukkanen, p. 040 757 9565, pekka.laukkanen@jytyliitto.fi

NUORI2019 – valtakunnalliset nuorisotyöpäivät on vuoden 2019 merkittävin nuorisoalan suurtapahtuma. Tapahtuma järjestetään Turun Logomossa 27.-28.3.2019. Tapahtuman paikallisena yhteistyökumppanina toimii Turun nuorisopalvelut, ja ohjelmaa rakennetaan yhdessä nuorisoalan osaamiskeskusten kanssa. www.alli.fi/nuori2019

Jyty on noin 55 000 ammattilaisen, asiantuntijan ja opiskelijan STTK:lainen ammattiliitto, joka tarjoaa apua ja turvaa työelämään sekä ennakoi ja ehkäisee ikäviä tilanteita työpaikoilla ja työssä. www.jytyliitto.fi

 


Avainsanat: