Uutiset

Kaisa Ahtee Allianssin kumppanuuspäälliköksi

Uutiset 2.2.2022

Nuorisoalan kattojärjestö Allianssin kumppanuuspäälliköksi on valittu valtiotieteiden maisteri Kaisa Ahtee. Hän siirtyy tehtävään Lasten Kesä ry:n toiminnanjohtajan paikalta. 

Kumppanuuspäällikön tehtävä Allianssissa on uusi. Tehtävässä Ahtee vastaa Allianssin kumppanuustyön kokonaisuudesta ja kehittää erityisesti nuorisoalan yritysyhteistyötä. Olennainen osa kumppanuuspäällikön työnkuvaa on tukea nuorisoalan järjestöjä kumppanuuksien kehittämisessä ja varainhankinnan monipuolistamisessa.  

“Veikkauksen hupenevat tuotot ja epävarmuus tulevasta rahoitusmallista ovat luoneet tarpeen järjestöjen rahoituspohjan laajentamiselle ja varainhankinnan monipuolistamiselle. On innostavaa päästä luomaan uusia kumppanuuksia ja kehittämään tapoja, joilla yhteiskunnan eri toimijat voivat jatkossa tukea toisiaan paremmin ja löytää yhteisiä tavoitteita. Allianssi on minulle entuudestaan tuttu erilaisten hankkeiden, koulutusten ja tapahtumien kautta. Odotan innolla, että pääsen aloittamaan työn arvostamassani järjestössä”, kertoo Ahtee. 

Allianssin talous- ja hallintojohtaja Juuso Luomala toteaa, että kumppanuuspäällikölle on nuorisoalalla ollut jo tovin selkeä ja huutava tarve. 

”Kokemuksensa ja uuteen työnkuvaan liittyvien näkemystensä myötä Kaisa on tähän pestiin aivan nappivalinta!  Olen iloinen, että pystymme jatkossa kattojärjestönä kehittämään jäsenistömme saamaa tukea myös varainhankintaan liittyvissä teemoissa”, iloitsee Luomala.  

Ahtee aloittaa työnsä Allianssin joukoissa 1. maaliskuuta. Tervetuloa meille töihin, Kaisa! 

Lisätietoja
Juuso Luomala, talous- ja hallintojohtaja
juuso.luomala@alli.fi
040 745 9182


Avainsanat:

Katso myös