Kaisa Larjomaa Allianssin kansainvälisen vaikuttamisen asiantuntijaksi

Uutiset 21.1.2021

Allianssin kansainvälisen vaikuttamisen asiantuntijan tehtävät pysyvät varmoissa käsissä: tehtävässä aloittaa 1.2.2021 alkaen Kaisa Larjomaa.

Larjomaa on toiminut viimeiset vuodet Eurooppalaiset urheilujärjestöt ENGSOn liikuntapoliittisena johtajana Brysselissä. Tätä ennen hän on työskennellyt erilaisissa viestinnän ja vaikuttamisen tehtävissä, muun muassa asiantuntijana, toimittajana ja viestintäpäällikkönä. Hän on myös edistänyt aiemmissa töissään nuorten osallisuutta yhteiskunnassa, muun muassa Taideyliopiston vetämässä Creative and Inclusive Finland -hankkeessa ja Opiskelijoiden Liikuntaliiton puheenjohtajana. Maisteriopinnoissaan Larjomaa (Master of Arts) erikoistui poliittiseen viestintään.

Larjomaa seuraa tehtävässään Janika Takataloa, joka siirtyi tammikuussa uusiin tehtäviin.

“On innostavaa päästä jatkamaan ja rakentamaan Allianssin vahvaa kansainvälistä työtä. Allianssi tunnetaan hyvin monipuolisesta kansainvälisestä toiminnastaan, johon kuuluvat esimerkiksi vaikuttaminen EU:n ja YK:n puitteissa, nuorten osallisuuden vahvistaminen esimerkiksi delegaattijärjestelmällä ja nuorten liikkuvuuteen liittyvät asiat. Kaikki nämä ovat tärkeitä suomalaiselle nuorisoalalle, joka toimii koko ajan lisääntyvien kansainvälisten mahdollisuuksien ympäristössä”, Larjomaa sanoo.

Allianssin va. toiminnanjohtaja Ilmari Nalbantoglu on tyytyväinen valintaan ja pitää Larjomaan osaamista koko alan etuna.

“Meillä kävi hieno tuuri, kun saimme Kaisan tasoisen huipputekijän pestiin! Kansainvälinen toiminta on tärkeää yhtä hyvin alan toimintaedellytyksille, kuin suomalaisten alan toimijoiden arvopohjaiselle työlle maailmalla. Siksi on tärkeää, että kattojärjestönä voimme tarjota kansainvälisissä asioissa alalle vahvan tuen”, Nalbantoglu toteaa.

 

Lisätiedot:

Ilmari Nalbantoglu
va. toiminnanjohtaja
ilmari.nalbantoglu@alli.fi 
050 574 1112

 


Avainsanat: