Uutiset

Kaisa Lehmusoksa palveluassistentiksi nuorisoalan kattojärjestöön

Uutiset 6.10.2023

Nuorisoalan kattojärjestö Allianssin palveluassistentiksi on valittu Kaisa Lehmusoksa. Hän aloitti tehtävässä 2.10.2023.

Ennen Allianssia Lehmusoksa on työskennellyt toimistoassistenttina peliyhtiössä sekä talous- ja kiinteistösihteerin tehtävissä kaupungin vuokra-asunnoilla.

“Palveluassistenttimme työnkuva on erittäin monipuolinen, joten onkin ihanaa saada sitä hoitamaan Kaisa, jolla aiempaa kokemusta, osaamista ja näkemystä juuri samankaltaisista tehtäväkokonaisuuksista. Aurinkoisella asenteellaan hän pystyy paitsi ottamaan asiakaspalvelumme suvereenisti haltuunsa, myös helpottamaan muiden asiantuntijoidemme työarjen sujumista”, sanoo Allianssin talous- ja hallintojohtaja Juuso Luomala.

Palveluassistenttina Lehmusoksa vastaa Allianssi-talon info- ja aulapalveluiden sisäisestä ja ulkoisesta palvelusta sekä Allianssi-talon vuokralaisille ja kokoustilojen käyttäjille tarjottavista palveluista. Työtehtäviin lukeutuu myös erilaisia sisäisiä tukipalvelu- ja assistenttitehtäviä.

“Uusi työ tietysti aina jännittää alkuun, mutta olen tosi innoissani, kun pääsen mukaan Allianssin toimintaan ja osaksi näin tarmokasta, sydämellistä ja mahtavaa työyhteisöä!” sanoo Lehmusoksa.

Allianssi-talon info palvelee maanantaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin klo 12-16. Huomioithan, että infomme on suljettu tiistaisin. Infomme tavoittaa sähköpostitse info@nuorisoala.fi, puhelimitse 044 416 5202 tai paikan päällä Allianssi-talolla.


Avainsanat:

Katso myös