Uutiset

Katariina Kojo projektikoordinaattoriksi luotsaamaan nuorten vaikuttamiseen liittyviä hankkeita

Uutiset 4.7.2022

Nuorisoalan kattojärjestö Allianssin vaikuttamisen tiimissä kevään ajan korkeakouluharjoittelua tehnyt Katariina Kojo siirtyy heinäkuun alussa projektikoordinaattoriksi. Aiemmin hän on toiminut vaikuttamiseen ja viestintään liittyvissä tehtävissä Tampereen yliopiston ylioppilaskunnassa, Suomen Punaisessa Ristissä sekä vihreissä. 

Projektikoordinaattorina Kojo ottaa vastuulleen Euroopan neuvoston demokratiakampanjan suunnittelun ja toteutuksen Suomessa sekä Nuoret, rauha, turvallisuus -työhön liittyvän julkaisun kokoamisen ja toimittamisen. Molemmissa kokonaisuuksissa tavoitteena on nostaa nuoret aktiivisina toimijoina paremmin näkyville ja tarjota konkreettisia esimerkkejä siitä, kuinka nuoret vaikuttavat oman ympäristönsä ja koko yhteiskunnan kehittämiseksi. 

“Katariina vakuutti meidät harjoittelun aikana skarpilla, luotettavalla ja tarkalla tavallaan tehdä töitä ja osoitti pärjäävänsä suvereenisti myös vastuullisemmissa, itsenäisissä asiantuntijatehtävissä. Lisäksi olemme tosi tyytyväisiä, että saamme pitää Katariinan työyhteisössä pidempään!“ sanoo Allianssin toiminnanjohtaja Anna Munsterhjelm. 

Kojo toimitti harjoittelunsa aikana laajan, päättäjille suunnatun Mitä kuuluu nuorille -tietopaketin sekä tuotti sen teemoja syventävän webinaarisarjan. 

“Tuntuu merkitykselliseltä saada jatkaa töitä nuorten äänen esille nostamiseksi. On mielenkiintoista päästä tekemään sitä nyt uusista näkökulmista ja mahtavaa samalla jatkaa osana Allianssin ihanaa työyhteisöä”, sanoo Katariina Kojo

Kojon tavoittaa osoitteesta katariina.kojo@nuorisoala.fi. Hän työskentelee Allianssissa vuoden loppuun asti.


Avainsanat:

Katso myös