Kehitä osaamistasi etänä – Osallisuusmenetelmiä nuorisoalalle -verkkokoulutus on nyt julkaistu!

Uutiset 14.8.2020

Laajennamme koulutustarjontaamme syksystä alkaen verkkoon. Tarjoamme jatkossa koulutuksiamme myös kokonaan verkkototeutuksina. Voit siis jatkossa kehittää omaa osaamistasi nuorisoalan- ja järjestötoiminnan ajankohtaisista asioista aikaan ja paikkaan sitoutumatta. 

Ensimmäinen kokonaan verkossa suoritettava koulutuksemme on nyt avattu suoritettavaksi. Osallisuusmenetelmiä nuorisoalalle -verkkokoulutus syventyy siihen, miten omassa työssä tai toiminnassa voi hyödyntää erilaisia osallisuusmenetelmiä, ja tarjoaa työn tueksi tutkimustietoa nuorten osallisuudesta Suomessa. Verkkokoulutus on tarkoitettu kaikille nuorisoalalla työskenteleville tai vapaaehtoisena toimiville, jotka haluavat saada ideoita ja inspiraatiota osallistamisen muodoista. Koulutus on maksuton, avoin kaikille kiinnostuineille, ja sen voi suorittaa omassa tahdissa – voit aloittaa vaikka heti!

“Verkkokoulutus on oiva menetelmä tutustua kiinnostavaan aiheeseen omalla tahdilla. Koulutus hyödyntää videoita, tekstejä ja erilaisia pohdintatehtäviä”, toteaa osallisuusasiantuntija Virva Viljanen, joka toimii kurssin kouluttajana. 

Osallisuusmenetelmiä nuorisoalalle -koulutus lähtee osallisuuden perusteista ja esittelee myös konkreettisia esimerkkejä, miten nuorten osallisuus on viety tavoitteen tasolta käytäntöön. Koulutus keskittyy erityisesti nuorten mahdollisuuksiin osallistua toiminnan suunnitteluun ja tekemiseen erilaisissa ympäristöissä.

“Haluamme jatkossa toteuttaa suuren osan koulutuksistamme joko kokonaan verkossa tai hybriditoteutuksena. Verkkototeutukset mahdollistavat osaamisen kehittämisen kenelle vain riippumatta asuinpaikasta- eikä sitä uhkaa livekoulutusten tavalla ajanpuute tai virukset. Koulutuksia julkaistaan tulevaisuudessa säännöllisesti”, kertoo koulutussuunnittelija Maria Nikkari. 

Syksyllä 2020 julkaisemme vielä mm. yhdenvertaisuussuunnittelun koulutuksen, strategiatyön prosessi -koulutuksen sekä järjestötoiminnan hallintoa tukevan koulutuskokonaisuuden.

Innostuitko? Lisätietoa ja suoritusohjeet löydät verkkosivultamme tai suoraan klikkaamalla tätä linkkiä. 

 

Lisätietoja

Maria Nikkari
koulutussuunnittelija
maria.nikkari@alli.fi
0449757270

 


Avainsanat: