Rekrytointi

Kesätyö, jossa pääsee kiertämään ympäri Suomea ja raportoimaan nuorisoalan meiningeistä? Täältä löytyy!

Uutiset 16.4.2019

Kesällä 2018 kaksi nuorta reissasi pari kuukautta ympäri Suomea tutustuen nuorisoalan tekijöihin ja toimintaan – haastatellen, valokuvaten ja koko ajan someen raportoiden. Nyt aiomme ottaa uusiksi!

Etsimme siis kahta nuorta viestintäosaajaa kesätöihin nuorisoalan kattojärjestö Allianssiin. Kesäsomettajan tehtävä sopii parhaiten sinulle, jolla on jo jonkin verran viestintäosaamista, mutta sitäkin enemmän intoa ja paloa näyttää, miten mahtava ja monipuolinen nuorisoala on. Uteliaisuus, aloitteellisuus ja kyky kohdata tuntemattomia ihmisiä on valttia tässä työssä! Uskallathan myös heittäytyä ja hassutella, eikä kameralle puhuminen tunnu sinusta epämiellyttävältä.

Edellisen kesän projektista on tarkoitus ottaa mallia, mutta uuttakin tässä työssä pääsee taatusti luomaan! Viime kesän fiiliksiä voi etsiä somesta #kesänuorisotyössä.

Valitsemme kesätyöhön kaksi somettajaa, joiden osaamiset täydentävät toisiaan. Edellytämme molemmilta kesäsomettajilta monipuolisia viestinnän perustaitoja, erityisesti sosiaalisen median kanavien suvereenia hallitsemista ja kykyä tuottaa eri kanaviin sekä virheetöntä tekstiä että simppeleitä kuvia ja videoita luontevasti ja nopeasti. Puhelimen kameraa parempia valokuvaustaitoja edellytämme ainakin toiselta teistä. Linkitäthän hakemukseesi esimerkkejä osaamisestasi! Paljon reissaamista sisältävän työn vuoksi katsomme ajokortin eduksi, mutta välttämätön se ei ole.

Tarjoamme kolmen kuukauden kokopäivätyön, joka alkaa sopimuksen mukaan touko-kesäkuun vaihteessa. Tehtävästä maksetaan 2500 euroa kuukaudessa. Työtehtävät sijoittuvat joustavasti päivä- ja ilta-aikoihin sekä viikonlopuille. Työtä tehdään itsenäisesti työparin kanssa ympäri Suomea. Sen lisäksi tarjoamme lounasedun, mainiot työkaverit ja työyhteisön, jossa on enemmän kuin OK pyytää apua ja sparrausta muilta, osallistua myös oman tontin rajat ylittäviin projekteihin ja laulaa noloja biisejä Mustan Härän karaokessa.

Kuulostaako just eikä melkein unelmiesi kesäduunilta? Jes! Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-muodossa osoitteeseen rekrytointi@alli.fi viimeistään 10. toukokuuta. Tehtävää voit hakea joko yksin tai kaverin kanssa – toimitattehan kuitenkin molemmat omat hakemuksenne, joissa kerrotte työparitoiveesta. Merkitse viestin aiheeksi “kesäsomettaja”. Haastattelut järjestetään 15.5. Allianssi-talolla Helsingin Pasilassa. Haastatteluun kutsuttaville lähetetään pieni ennakkotehtävä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Anna Munsterhjelm (puh. 040 587 9514). Edellisen kesän kokemuksista kertoo tarvittaessa klo 12-15 tiistaina 30.4. sekä torstaina 9.5. kierroksella mukana ollut viestinnän tuottaja Anna Enbuske (puh. 044 416 5216).

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Työnhakijoita kohdellaan myös Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti.


Avainsanat: