Kiinnostaako nuorten yhdenvertaisuus? Tule asiantuntijamme perhevapaan sijaiseksi!

Uutiset 24.4.2018

Nuorten hyvinvointi, turvalliset vapaa-ajan yhteisöt, nuorisotyö, järjestötoiminta, ihmisoikeudet, esteettömyys, normitietoisuus, vihapuheen ja rasismin torjuminen sekä yhdenvertaisuus ja tasa-arvo. Haluaisitko tehdä töitä näiden teemojen parissa, kivassa työyhteisössä ja yhdessä laajojen verkostojen kanssa? Onko sinulla kokemusta nuorisotyöstä, tietoa syrjinnän ilmiöistä sekä vahva koulutus- ja fasilitointiosaaminen? Hae meille töihin!

Suomen Nuorisoyhteistyö – Allianssi ry on nuorisoalan kattojärjestö. Tehtävämme on tukea noin 130 jäsenjärjestön sekä kuntien ja seurakuntien työtä nuorten hyvinvoinnin eteen. Vaikutamme nuorten puolesta niin Suomessa kuin maailmalla. Yhdenvertaisuus on pitkään ollut yksi Allianssin keskeisimmistä teemoista, ja meidät tunnetaan tinkimättömästä työstä sen eteen sekä alan kovimmasta asiantuntemuksesta.

Yhdenvertaisuusasiantuntijamme Lauran jäädessä perhevapaalle etsimme hänelle tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden teemoihin perehtynyttä, kehittämistyöstä ja yhdessä tekemisestä innostuvaa sekä kouluttamisen ja verkostotyön hallitsevaa sijaista.

Toivomme, että sinulla on jo näyttöä yhdenvertaisuuden edistämisestä, tunnet nuorisotyön ja järjestötoiminnan ympäristöjä ja pystyt tarttumaan nopeasti käynnissä oleviin projekteihin. Tehtävä edellyttää myös kykyä viestiä Allianssin palveluista ja omasta työstä niin kirjallisesti, suullisesti kuin sosiaalisessa mediassa.

Yhdenvertaisuusasiantuntijan tehtäviin kuuluu:

  • nuorisotyön ja järjestötoiminnan yhdenvertaisuuteen ja yhdenvertaisuussuunnitteluun liittyvä tuki, neuvonta ja kouluttaminen alan organisaatioille

  • nuorten turvalliset yhteisöt -koulutuskiertueen suunnittelu ja toteutus yhdessä projektiryhmän kanssa

  • verkostojen koordinointi ja kehittäminen (Vihapuheen vastainen verkosto, Yhdenvertainen nuorisotyö)

  • menetelmien, koulutusten ja materiaalien kehittäminen

  • Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman päivitys

Tarjoamme merkityksellisen ja innostavan tehtävän, itsenäisyyttä ja ihania kollegoita, mahdollisuuden suunnitella ja kehittää omaa työtä sekä monipuolisia yhteistyömahdollisuuksia. Tehtävästä maksetaan 2800 euron kuukausipalkkaa. Sen lisäksi tarjoamme hyvät työsuhteen edut, mainiot työkaverit ja työympäristöksi Allianssi-talon Itä-Pasilassa. Työsuhde alkaa elokuussa 2018 ja kestää noin vuoden. Tehtävään perehtyminen järjestetään mahdollisuuksien mukaan kesäkuun aikana.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Työnhakijoita kohdellaan myös Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti.

Innostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-tiedostoina viimeistään 8.5. klo 16 osoitteeseen rekrytointi@alli.fi. Haastattelut järjestetään maanantaina 21.5. Allianssi-talolla osoitteessa Asemapäällikönkatu 1, Helsinki. Haastatteluun kutsuttaville toimitetaan pieni ennakkotehtävä.

Lisätietoja:

asiantuntija Laura Heinonen, puh: 044 416 5235

johtaja Henni Axelin, puh: 040 900 4881

 


Avainsanat: