Uutiset

Koko nuorisoala kohtaa ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen NUORI2022-tapahtumassa!

Uutiset 18.2.2022

NUORI2022 – valtakunnalliset nuorisotyön päivät järjestetään pitkän odotuksen jälkeen Jyväskylän Paviljongissa 26.-27.4.2022. Olemme aktiivisesti seuranneet pandemiatilanteen kehittymistä ja tehneet valmisteluja terveysturvallista tapahtumaa varten. Miten sitten olemme valmistautuneet tapahtuman järjestämiseen tänä poikkeuksellisena aikana? Kurkkaa vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin.

NUORI2022-tapahtumassa tullaan noudattamaan ja huomioimaan Paviljongin turvallisuusohjeistus, johon voit tutustua täällä. 

Siirtyykö NUORI2022-tapahtuma hybridiksi, jos tapahtuma perutaan?

Lähdemme siitä, että tapahtuma voidaan toteuttaa Jyväskylän Paviljongissa 26.-27.4 2022. Meille on ensisijaisen tärkeää, että nuorisoalan väki pääsee vihdoin kohtaamaan pitkän odotuksen jälkeen. Mikäli tapahtuma kuitenkin jouduttaisiin yllättävästä tautitilanteen muutoksesta johtuen perumaan, sitä ei tulla muuttamaan hybridi- tai etätoteutukseksi.

Onko tapahtumassa kasvomaski pakko?

Tapahtumassa noudatetaan THL:n suosituksia, missä suositellaan maskin käyttöä julkisissa tiloissa. Lue lisää maskisuosituksista THL:n sivuilta.

Miten hygieni on otettu huomioon tapahtumassa?

Jyväskylän Paviljongissa on tehostettu siivous sekä käsidesipisteitä löytyy eri tiloista. Myös käsien vesipesumahdollisuus löytyy wc-tiloista, joita löytyy runsaasti. Luethan lisää tapahtuman hygienia toimenpiteistä Jyväskylän Paviljongin turvallisuusohjeistuksesta. Tulemme myös jakamaan jokaiselle osallistujalle oman käsidesipullon, jotta käsien desinfiointi onnistuu myös kun käsidesipiste tai vesipesumahdollisuus ei ole heti vieressä. 

Tuleeko tapahtuman osallistujalla olla koronapassi?

Edellytämme kaikilta osallistujilta koronapassia, mikäli tapahtumanaikaiset koronarajoitukset muuten estäisivät tai hankaloittaisivat tapahtuman järjestämistä, ja mikäli voimassa oleva lainsäädäntö mahdollistaa koronapassin käytön vaihtoehtona tapahtumaan kohdistuviin rajoituksiin. Mikäli tilaisuuteen osallistujilta edellytetään koronapassia, siitä viestitään etukäteen kaikille ilmoittautuneille.

Lisätietoja

Jos sinulla herää lisää kysymyksiä NUORI2022-tapahtuman terveysturvallisuudesta, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse: nuori2022@alli.fi 

Tapahtuman järjestelyt ovat kovassa vauhdissa ja emme malta odottaa, että näemme vihdoin ja viimein teidät Jyväskylässä huhtikuussa! Tutustu ohjelmaan ja osta liput tapahtumaan

Katso myös