Korkeakouluopiskelija Essi Holopainen Allianssiin harjoitteluun työstämään Nuorisotyöstä Suomessa 2019 -julkaisua!

Uutiset 12.3.2019

Essi Holopainen on valittu korkeakouluharjoitteluun nuorisoalan kattojärjestö Allianssiin. 

Essi on opintojen loppuvaiheessa oleva sosiologian opiskelija, joka on tehnyt nuorisotutkimusta opintojensa aikana ja tuntee nuorisoalaa sekä hallitsee tutkimustyön.

”Huikean motivoivaa aloittaa tutkimusharjoittelijana näin ajankohtaisessa ja kattavassa hankkeessa! Olen todella innostunut päästessäni tekemään vaikuttavaa nuorisotutkimusta osana Allianssin asiantuntevaa tiimiä ja kartuttamaan kokemustani nuorisoalasta järjestökentältä”, iloitsee Essi Holopainen.

“Teemme ensimmäistä kertaa näin suurta selvitystä koko nuorisoalan nykytilanteesta sekä tulevaisuudennäkymistä, huolista ja ilmiöistä. Selvityksen kyselyä on jaettu laajasti ja odotamme kyselyyn paljon vastauksia. Näiden vastausten analysoimiseksi ja aukikirjaamiseksi päätimme palkata nuorisoalaan ja tutkimukseen perehtyneen, opintojen loppuvaiheessa olevan korkeakouluopiskelijan puolen vuoden mittaiseen harjoitteluun työstämään julkaisua tietoasiantuntijamme ja kumppaneidemme kanssa. Essi täytti kaikki edellytykset kyseisen harjoittelun ja työn suorittamiseen ja häneltä löytyy kovaa motivaatiota ja reippautta tarttua tähän vaativaankin tutkimusprosessiin. Haluamme myös tukea Essin etenemistä, opastamme ja tuemme hänen oppimistaan meillä ja uskon, että hänellä tulee varmasti olemaan hyötyä kyseisestä harjoittelunäytöstä tulevaisuudessa. Olemme todella tyytyväisiä, että saamme Essin osaksi työyhteisöämme!” kertoo Allianssin palvelujohtaja Jonna Laitinen.

Essi Holopainen aloittaa harjoittelunsa Allianssissa 1.4.2019

 


Avainsanat: