Uutiset

Laura Talvitie Ilmastonmuutosvoima-hankkeen viestinnän tuottajaksi

Uutiset 21.6.2021

Laura Talvitie on valittu viestinnän tuottajaksi Allianssin ja Suomen Kulttuurirahaston yhteiseen Ilmastonmuutosvoima-hankkeeseen. Talvitie tukee ja toteuttaa hankkeen viestintää sekä erityisesti dokumentoi ja raportoi nuorten kesällä hankkeen rahoittamana toteuttamia ilmastotekoja. 

Talvitie on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri. Aiemmin hän on toiminut muun muassa kuvaajana valokuvaamossa, monimediatoimittajana maakuntalehdessä sekä erilaisissa asiantuntijatehtävissä opiskelija- ja ylioppilaskunnissa. 

“En voi kuvitella itselleni paljon merkityksellisempää työtä, kuin viedä eteenpäin nuorten viestiä ilmastonmuutokseen liittyen. Odotan innolla kesän kohtaamisia ja sen seuraamista, mitä nuoret saavat hankkeissaan aikaan. Nyt jos koskaan, on aika korostaa, että meillä on myös ilmastotoivoa!”, kertoo Talvitie. 

Ilmastonmuutosvoima on Allianssin ja Suomen Kulttuurirahaston yhteinen valtakunnallinen hanke, jonka tavoitteena on lisätä nuorten omaehtoista ilmastotoimijuutta, käynnistää vaikuttavia ilmastotekoja sekä antaa yhteiskunnallista näkyvyyttä nuorten ilmastohuolelle ja ilmastotoivolle. Hankkeessa myönnetään taloudellista tukea nuorille, joilla on idea ilmastonmuutokseen liittyvästä toimesta mutta ei rahallisia resursseja ideansa toteutukseen. 

“Nuoret eivät suotta pidä ilmastonmuutosta suurimpana yhteiskunnallisena huolenaiheena.  Tärkeä osa Ilmastonmuutosvoima-hankkeen yhteiskunnallista vaikuttavuutta on nuorten omaehtoisista ilmastoteoista viestiminen. On hienoa, että saimme Lauran kaltaisen moniosaajan tekemään nuorten ilmastotoimijuudesta entistä näkyvämpää”,  iloitsee Allianssin talous- ja hallintojohtaja Juuso Luomala.  

Laura Talvitie aloitti viestinnän tuottajan tehtävässä 14.6. ja hän työskentelee Ilmastonmuutosvoima-hankkeen parissa 13.9. asti. 

Lisätietoja:
Juuso Luomala
talous- ja hallintojohtaja
juuso.luomala@alli.fi
040 745 9182

Katso myös