Liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka Nuorten ilmastogrilliin hiillostettavaksi

Uutiset 24.11.2020

Seuraavana ilmastogrilliin nuorten hiillostettavaksi on lupautunut liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka. Tilaisuus järjestetään verkossa 14.12.2020 kello 16-17. 

Nuorten Ilmastogrilli on nuorten ilmastodelegaattien Emma Sairasen ja Ellen Ojalan järjestämä virtuaalitapahtumasarja, jossa nuoret esittävät ilmastopolitiikkaan liittyviä kinkkisiä kysymyksiä ministereille. Ilmastogrilli tuo nuoret ja päättäjät saman pöydän ääreen keskustelemaan ilmastonmuutoksesta ja siihen liittyvästä päätöksenteosta sekä luo vuoropuhelua ilmastoasioihin liittyen nuorten ja päättäjien välille. 

Mitä sinä haluaisit kysyä ilmastonmuutoksen torjumisesta ministeri Harakalta? Liikenne- ja viestintäministeriö on vastuussa esimerkiksi liikenteen päästöjen puolittamisesta vuoteen 2030 mennessä sekä keinojen löytämisestä, joilla IT-alan päästöt saadaan kuriin. Onko sinulla ideoita miten digitalisaatiota toteutetaan ilmaston ja ympäristön kannalta kestävästi tai huolia, jotka liittyvät liikenteen vähähiilistymiseen? Nyt on loistava tilaisuus saada vastaus mieltäsi askarruttavaa kysymykseen tai miksei yhtälaille mahdollisuus esittää omia toiveita ja ehdotuksia suoraan ministerille. 

Ilmoittaudu Nuorten ilmastogrillin hiillostajaksi eli kysymyksen esittäjäksi tai mukaan seuraamaan tapahtumaa

Tapahtumassa noudatetaan Allianssin turvallisemman tilan periaatteita sekä vihapuheesta vapaan keskustelun sääntöjä. Tapahtuma järjestetään etäyhteydellä pääosin suomeksi, kysymyksiä voi esittää myös ruotsiksi. Tapahtuma on tarkoitettu alle 29-vuotiaille nuorille. 

Lisätietoja

Janika Takatalo, kansainvälisen vaikuttamisen asiantuntija
janika.takatalo@alli.fi
044 416 5292

Katja Asikainen, kotimaan vaikuttamisen asiantuntija
katja.asikainen@alli.fi
044 3141 324


Avainsanat: