Lumi Young vetämään Allianssin Nuoret, rauha ja turvallisuus -projektia

Uutiset 7.1.2019

Lumi Young on valittu koordinaattoriksi Allianssin toteuttamaan Nuoret, rauha ja turvallisuus -projektiin. Projektin tarkoituksena on osallistaa erityisesti nuoria YK:n päätöslauselma 2250:n toimeenpanoon Suomessa. Suomi on ensimmäinen maa maailmassa, joka laatii 2250:lle kansallisen toimintaohjelman.

Lumi Young on toiminut kuutisen vuotta YK-tehtävissä sekä järjestöpuolella Suomessa ja maailmalla muun muassa Gazassa ja Georgiassa. Hänellä on kokemusta erityisesti YK:n Naiset, rauha ja turvallisuus -päätöslauselman toimeenpanosta ja muista tasa-arvoon sekä naisten ja nuorten osallisuuteen liittyvistä ohjelmista. Young on työskennellyt myös Kansalaisjärjestöjen konfliktinehkäisy KATU:ssa.

“Olen todella innoissani päästessäni mukaan Allianssin tiimiin ja toteuttamaan 2250-toimintaohjelman seuraavaa askelta. Odotan, että saamme mukaan mahdollisimman monipuolisesti nuoria ja nuorisoalan kumppaneita, jotta toimintaohjelma tuntuu nuorten omalta”, Lumi Young sanoo.

“2250:n toimintaohjelman luominen on historiallinen projekti, jolla nuorten rooli rauhan ja turvallisuuden rakentajina voidaan nostaa sille kuuluvaan arvoon ja näkyvämmäksi myös Suomessa. On mahtava juttu saada projektia luotsaamaan ja työkaveriksemme niin kansainvälisesti kokenut ja mainio tekijä kuin Lumi”, kommentoi Allianssin toiminnanjohtaja Anna Munsterhjelm.

Lumi Young aloittaa projektikoordinaattorina 7.1. ja hänet tavoittaa osoitteesta lumi.young@alli.fi.


Avainsanat: