Mari Henttinen korkeakouluharjoittelijaksi vaikuttamisen tiimiin

Uutiset 11.6.2018

Mari Henttinen (23) on valittu korkeakouluharjoittelijaksi Allianssin vaikuttamisen tiimiin. Mari on yhteiskuntatieteiden kandidaatti ja hyvässä vauhdissa valtio-opin maisteriopinnoissaan Tampereen yliopiston Johtamiskorkeakoulussa. Vaikuttamisen harjoittelijana hän on tiiviisti mukana Allianssin vaikuttamistyössä, nuorten yhteiskunnallisen osallisuuden tukemisessa ja monipuolisissa viestinnän tehtävissä. Kolme kuukautta kestävä harjoittelu alkaa kesäkuussa, jolloin valmistaudutaan jo kiireiseen syksyyn.

Marilla on aiempaa kokemusta oikeusministeriön kansalaisyhteiskuntapolitiikan neuvottelukunnan (KANE) sihteeristöstä. Nuorisoala on tuttu myös järjestötoiminnasta, ja Mari on toiminut aktiivisesti muun muassa Tampereen Eurooppanuorissa ja Tampereen Kokoomusopiskelijoissa. Kansainvälistä kokemusta hän on kerryttänyt vaihto-opintojaksolta Aston Universityssä, Isossa-Britanniassa.

“Olemme todella innoissamme saadessamme Marin tiimiin. Marissa yhdistyvät poliittisen järjestelmän vankka tuntemus ja aikaansaava asenne. Uskon, että Mari on oikea ihminen vahvistamaan nuorten demokratiataitoja ja luomaan uusia malleja osallistumiselle”, iloitsee nuorten osallisuuden asiantuntija Virva Viljanen.

“Tutustuin Allianssin toimintaan ollessani KANEn sihteeristössä, ja sain heti positiivisen kuvan järjestöstä ja sen toiminnasta. Odotan tulevia kuukausia erittäin suurella innolla: Allianssin erityinen asema nuorten osallisuuden edistäjänä tekee järjestöstä mahtavan näköalapaikan kansalaisyhteiskunnan ytimeen – ja suomalaisen yhteiskunnan tulevaisuuteen.  Mahtavaa päästä tekemään töitä nuorten demokratiataitojen kehittämisen eteen yhdessä alan asiantuntijoiden kanssa”, Mari kommentoi.

Lisätietoja:
Nuorten osallisuuden asiantuntija Virva Viljanen, p. 050 3020 598
Vaikuttamisen harjoittelija Mari Henttinen, p. 044 416 5282


Avainsanat: