Maria Nikkari koulutussuunnittelijaksi Allianssiin

Uutiset 20.9.2018

Maria Nikkari, 28, on valittu koulutussuunnittelijaksi Allianssiin. Koulutussuunnittelijana Nikkari vastaa Allianssin koko koulutustarjonnan koordinnoinnista, kehittämisestä, markkinoinnista ja arvioinnista. Hän aloittaa tehtävässä 1.10.2018.

Maria Nikkari on aiemmin työskennellyt sairaanhoitajana psykiatrisessa erikoisterveydenhuollossa sekä lastensuojelun sijaishuollossa. Vapaaehtoisena Nikkari on toiminut mm. Suomen Partiolaisten finnjamboree Roihun kasvatusjohtajana, vastaten yhdessä työparin kanssa projektin kasvatuksellisuudesta, vapaaehtoistyön osaamisen tunnustamisesta sekä projektin aikaisen partiokasvatuksen kehittämisestä.

”On mahtavaa päästä siirtymään työelämässä uuteen suuntaan, suuntaan jossa koen pääseväni käyttämään monipuolisesti osaamistani niin palkkatyökokemuksestani kuin vapaaehtoistyökokemuksestanikin. Nuorten hyvinvointi ja pärjääminen ovat aina olleet minulle sydämen asioita, joten on siisteintä koskaan päästä työskentelemään tämän asian parissa juuri Allianssin arvojen mukaisesti!” Maria Nikkari kertoo.

”Nuorten hyvinvoinnin edistäminen on kaiken Allianssin työn tavoitteena. Yhtenä tärkeimmistä  tavoista edistää sitä on taata alan toimijoille paras mahdollinen osaaminen. Osaamista tarvitaan hyvin laaja-alaisesti mm. nuorten kohtaamiseen, yhdenvertaisuuden edistämiseen sekä nuorisojärjestöjen hallinnon tueksi. Haluamme kehittää koulutuspalveluitamme ja tarjota nuorisoalalle yhä paremmin tarpeisiin vastaavia ja entistäkin laadukkaampia koulutuksia. Olemme erittäin iloisia, että saamme Maria Nikkarin ottamaan tämän kokonaisuuden haltuunsa!” Allianssin osaamisen kehittämisestä vastaava johtaja Henni Axelin kommentoi.

Lisätietoja
Henni Axelin, 040 9004881


Avainsanat: