Uutiset

Mietityttävätkö järjestösi toimitilakustannukset? Allianssi-talolla vapaita toimistotiloja!

Uutiset 20.6.2024

Nuorisoalan ja muidenkin järjestöjen toimintaa haastavat tällä hetkellä jo tehdyt ja vielä tulevat rahoitusleikkaukset, minkä johdosta moni järjestö pyrkiikin tällä hetkellä etsimään säästöjä hallinnostaan ja tukipalveluistaan. Mikäli toimitiloihin liittyvien kustannusten vähentäminen on myös oman järjestösi agendalla, muistathan myös Allianssi-talon toimitilamahdollisuutena.

Allianssi-talolla on tällä hetkellä vapaana useita toimistohuoneita. Yksittäinen vapaa toimistohuone sijaitsee talon sisäänkäyntikerroksessa, toisessa kerroksesta löytyy useita vapaita toimistohuoneita ja myös tällä hetkellä nuorisoalan kattojärjestön omassa käytössä olevasta neljännestä kerroksesta on mahdollista tehdä järjestelyitä toimistohuoneiden vapauttamiseksi vuokralaisille.

Allianssi-talo on peruskorjattu vuonna 2016 ja vapaana olevien toimistohuoneiden koot vaihtelevat: pienimmät huoneet ovat noin 9 m2 kokoisia erityisesti yhdelle hengelle mitoitettuja toimistohuoneita, mutta joukosta löytyy isompiakin toimistohuonevaihtoehtoja aina yli 30 m2 yhtenäiseen tilaankin.

Allianssi-talo sijaitsee Itä-Pasilassa osoitteessa Asemapäällikönkatu 1 hyvien juna- ja bussiyhteyksien varrella. Talossa on oma parkkihalli ja vuokralaisille on vuokrattavissa myös lämmintä varastotilaa. Allianssi-talosta löytyy myös runsaasti kokoustiloja ja myös saunatilat. Talossa toimii lounasravintola Harjulan Herkku, minkä lisäksi Pasilan ja Vallilan palvelut ovat lähellä – esimerkiksi Triplaan kävelee viidessä minuutissa.

Nuorisoalan kattojärjestöllä on parhaillaan käynnissä myös oma toimitilaprojekti, joka tähtää Allianssi-talosta luopumiseen. Prosessi etenee kuitenkin erittäin hitaasti ja tämänhetkinen arviomme on, että mahdollinen kiinteistöstä luopuminen voisi vaikuttaa Allianssi-talon vuokralaisiin aikaisintaan syksyllä 2026 mutta todennäköisemmin vasta vuoden 2027 puolella. Olemme joka tapauksessa sitoutuneet pitämään Allianssi-talon vuokralaiset tilanteesta ajan tasalla ja informoimaan toimitilaprojektimme vaiheista.

Emme ole myöskään itse vielä edenneet toimitilasuunnitelmissamme vaiheeseen, jossa kartoitamme itsellemme uusia vuokratiloja. Mahdollista on siis myös neuvotella Allianssi-talon vuokralaisten kanssa malleista, joissa pyrkisimme Allianssi-talon luopumisen tullessa ajankohtaisemmaksi löytämään esimerkiksi yhteiset vuokratilat.

Mikäli organisaationne on kiinnostunut harkitsemaan Allianssi-taloa toimitilanaan, olettehan yhteydessä talous- ja hallintojohtajaamme Juuso Luomalaan, joka voi tehdä teille tarpeidenne pohjalta tarkemman tarjouksen.

Lisätietoja:
Juuso Luomala, talous- ja hallintojohtaja
juuso.luomala@nuorisoala.fi, p. 040 745 9182


Avainsanat:

Katso myös