Uutiset

Mikael Lehtonen nuorisoalan osaamisen asiantuntijaksi

Uutiset 15.6.2022

Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssin osaamisen asiantuntijaksi on valittu Mikael Lehtonen. Osaamisen asiantuntija vastaa nuorisoalan kattojärjestön koulutuskokonaisuudesta, kartoittaa nuorisoalan toimijoiden osaamistarpeita ja sparraa muita allianssilaisia koulutusten suunnittelussa. Tehtävän tärkein tavoite on varmistaa, että nuorisotyötä tekevät sekä nuorisoalalla toimivat ammattilaiset ja vapaaehtoiset osaavat vastata jatkuvasti muuttuvan toimintaympäristön ja kohderyhmän tarpeisiin. 

Lehtonen siirtyy Allianssiin Tampereen ylioppilaskunnan järjestöasiantuntijan tehtävästä. Myös aiemmissa tehtävissään Kokoomusnuorten järjestösuunnittelijana ja Suomen Lukiolaisten Liiton varapuheenjohtajana hän on suunnitellut, kehittänyt ja toteuttanut koulutuksia ja tapahtumia. Nuorisoalan tuntemusta hän on kerännyt myös seurakunnan ja nuorisovaltuuston toiminnasta.

“Mikaelin kokemus koulutusten toteuttajana ja kehittäjänä sekä hyvä nuorisoalan tuntemus tekevät hänestä tähän pestiin erinomaisen valmiin asiantuntijan. Tiedän, että saamme hänestä myös mahtavan työkaverin ja sidosryhmillemme aloitteellisen yhteistyökumppanin”, sanoo Allianssin toiminnanjohtaja Anna Munsterhjelm

“Allianssilla on tärkeä rooli nuorisoalan moninaisen toimijakentän osaamisen kehittämisessä ja hyppäänkin innoissani tähän tehtävään ottamaan selvää ajankohtaisista koulutustarpeista ja kehittämään Allianssin koulutustarjontaa”, sanoo Mikael Lehtonen. 

Tehtävä on 9.8. alkava opintovapaan sijaisuus. Lehtosen tavoittaa sen jälkeen osoitteesta mikael.lehtonen@nuorisoala.fi 

Lisätietoja

Anna Munsterhjelm
toiminnanjohtaja
anna.munsterhjelm@nuorisoala.fi


Avainsanat:

Katso myös