Minna Jauho Allianssin tapahtumatuottajaksi

Uutiset 10.12.2020

Yhteisöpedagogi Minna Jauho aloittaa tammikuussa 2021 tapahtumatuottajana Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssissa. Jauho toimii tapahtumatuottaja Sara Sipilän perhevapaan sijaisena.

Jauholla on kokemusta niin nuorisotyöstä kuin suurten tapahtumien tuotannostakin. Hän on muun muassa työskennellyt erityisohjaajana ja vastaavana nuoriso-ohjaajana Helsingin kaupungilla sekä tuottanut valtakunnallisia Nuori Kulttuuri SOUNDS-, MOVES- ja TEATRIS -tapahtumia.

Allianssin tapahtumatuotannossa on erityisen ajankohtaista NUORI 2021 – valtakunnallisten nuorisotyön päivien tuotanto. Jauho pääseekin paneutumaan heti aloittaessaan siihen Allianssin toisen tapahtumatuottajan, Anton Tuuvan työparina.

“On hienoa päästä edistämään nuorten asioita valtakunnallisen tapahtumatuotannon kautta. NUORI-päivät ovat nuorisoalaa kokoavia, yhdistäviä ja innostavia tapahtumia. On upeaa olla ensi vuonna niiden tuotannossa mukana”, Jauho kommentoi valintaansa.

Allianssin va. toiminnanjohtaja Ilmari Nalbantoglu kertoo odottavansa Jauhon aloitusta innolla:

“Minnan kokemuksessa ja osaamisessa yhdistyvät upealla tavalla nuorisotoimialan tuntemus ja valtakunnallisten tapahtumien tuotanto-osaaminen. Hän on juuri oikea henkilö vahvistamaan tapahtumatuotantoamme”, Nalbantoglu toteaa.

Jauho aloittaa tehtävässä 18.1.2021.

 

Lisätietoja:

Ilmari Nalbantoglu
va. toiminnanjohtaja
ilmari.nalbantoglu@alli.fi 
050 574 1112

 


Avainsanat: