Uutiset

Mitä kuuluu nuorille? -tutkimuswebinaari pureutuu pandemian nuoriin jättämiin jälkiin – Ilmoittaudu mukaan nyt!

Uutiset 24.2.2023

Mitä kuuluu nuorille? -tutkimuswebinaari: Pandemian nuoriin jättämät jäljet järjestetään maanantaina 13.3. kello 12-14. Webinaari pureutuu pandemian vaikutuksiin nuorten elämässä ja hyvinvoinnissa, ja se on osa nuorisoalan kattojärjestö Allianssin ja Nuorisotutkimusverkoston  tutkimushanketta, jossa tarkasteltiin nuorten arkea ja hyvinvointia korona-aikana. 

Webinaarissa pureudutaan erityisesti pandemian vaikutuksiin nuorten yhteisöllisyyteen, mielenterveyteen ja osallisuuteen erilaisten tutkimusaineistojen valossa, ja se tarjoaa tuoreimman tiedon nuorten hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden tilanteesta. Webinaarissa pohditaan myös ratkaisuja pandemian aikana syntyneeseen nuorten hyvinvointivajeeseen ja etsitään keinoja siihen, ettei Suomeen synny pandemian takia kadotettua sukupolvea.

Tutkimushankkeen artikkelit on julkaistu osana Nuorisotutkimusverkoston Näkökulma-artikkelisarjaa. Webinaarissa tutkimustuloksia esittelevät nuorisotutkijat Anni Nyyssölä, Joel Manner ja Alix Helfer sekä Sinikka Aapola-Kari. Ratkaisuehdotuksia koronavajeiden paikkaamiseksi päättäjien suuntaan esittävät puolestaan Allianssin vaikuttamistyön päällikkö Katja Asikainen, nuorten osallisuuden asiantuntija Silja Uusikangas ja vaikuttamisen asiantuntija Titta Hiltunen.

Ilmoittaudu mukaan kuuntelemaan Pandemian nuoriin jättämät jäljet -tutkimuswebinaaria. Webinaari tallennetaan ja tallenne lähetetään kaikille ilmoittautuneille.

Mitä kuuluu nuorille? -tutkimuswebinaari:  Pandemian nuoriin jättämät jäljet  
Maanantaina 13.3. klo 12–14
Yhteistyössä Nuorisotutkimusverkosto

Nuorisotutkimusverkoston Näkökulma-artikkelit:

Anni Nyyssölä & Joel Manner:
Nuorten hyvinvointia tukeva vapaa-aika ja siihen korona-aikana tulleet säröt

Joel Manner, Susanna Jurvanen, Alix Helfer & Anni Nyyssölä:
”Ankeeta on ollut” – Nuorten henkinen pahoinvointi korona-aikana


Lisätietoja

Katja Asikainen, vaikuttamistyön päällikkö
katja.asikainen@nuorisoala.fi

Katso myös