Uutiset

Mitä nuorisoalan järjestöjohtajan pitää tietää juuri nyt? Kattojärjestö tarjoaa jatkossa kuukausittaisen ajankohtaiskatsauksen

Uutiset 16.5.2024

Järjestöjohtajien kuukausitreffit on nuorisoalan kattojärjestön toteuttama uusi ajankohtaistilaisuus nuorisoalan järjestöjohtajille. Etäyhteydellä toteutettavassa tilaisuudessa kuulet valmiiksi pureskeltuna järjestöjohtamisen kannalta kulloinkin ajankohtaisimmat ja oleellisimmat nostot nuorisoalan järjestöjen toimintaympäristön ja politiikan saralta sekä nuorisoalan kattojärjestön ajankohtaisista palveluista. Tilaisuudessa pystyt myös halutessasi matalalla kynnyksellä välittämään viestejä ja toiveita nuorisoalan kattojärjestölle.

Ensimmäiset kuukausitreffit järjestettiin 13.5., ja tunnin aikana käsiteltiin muun muassa valtionavustusten leikkauksia, kansalaisjärjestöstrategiaa ja kuluttajalainsäädännön muutosta nuorisojärjestöjen näkökulmasta. Tilaisuudessa lyhyen puheenvuoron piti myös OKM:n nuorisoyksikön johtaja Henni Axelin. 

Järjestöjohtajien kuukausitreffit on suunnattu nimensä mukaisesti nuorisoalan järjestöjohtajille. Tilaisuudet toteutetaan suomeksi. Tervetuloa linjoille! Tässä setissä ei tarvitse itse puhua tai laittaa kameraa päälle – voit siis vaikka lähteä kävelylle luurit korvissa ja vain kuunnella. 

Seuraavat nuorisoalan järjestöjohtajien kuukausitreffit järjestetään 12.6. klo 14-15 Zoomissa. Ilmoittaudu Lyytissä 11.6. mennessä, saat paluupostissa osallistumislinkin. 

Syyskaudella järjestöjohtajien kuukausitreffit järjestetään:

Kuukausitreffien lisäksi järjestämme nuorisoalan järjestöjohtajille livetapaamisia – aamukahveja tai afterworkeja – joissa keskitytään tiettyyn järjestöjohtamiseen liittyvään teemaan alustajan johdolla. 

Ilmoittaudu mukaan seuraaviin livetapaamisiin:

Lisäksi suosittelemme merkitsemään kalenteriin jo tässä vaiheessa 24.9. järjestettävän uuden JÄRJESTÖ2024-tapahtuman sekä 25.9. järjestettävän Nuorisojärjestöjen rahoituksen tulevaisuus -seminaarin. Näistä molemmista on tulossa lisätietoja lähiaikoina! 

Lisätietoja:

Juuso Luomala, talous- ja hallintojohtaja
juuso.luomala@nuorisoala.fi
040 745 9182

Katso myös