Muutoksia Allianssi-talon palveluihin kiihtyneen koronavirustilanteen vuoksi

Uutiset 25.11.2020

Uudenmaan kiihtyneen koronavirustilanteen vuoksi Allianssi-talon palveluissa on toistaiseksi muutoksia. 

Edistääksemme osaltamme koronaepidemian leviämisen pysäyttämistä Allianssi-talon kokous- ja koulutustilojen vuokraus keskeytetään 30.11.2020 lähtien vuoden loppuun asti. Olemme olleet yhteydessä kaikkiin tilavaraajiimme ja ilmoittaneet varausten peruuttamisesta. 

Mikäli tammikuussa voimassa olevat viranomaisten koronarajoitukset ja -suositukset sen sallivat, kokous- ja koulutustilamme ovat vuokrattavissa seuraavan kerran 11.1.2021 alkaen, mutta tiedotamme tästä tarkemmin myöhemmin. 

Allianssi-talon asiakaspalvelu palvelee tällä hetkellä supistetusti vain maanantaisin klo 9-16 paikan päällä Allianssi-talolla, puhelimitse 044 416 5202 tai sähköpostitse info@alli.fi. Muina aikoina voit lähettää asiakaspalveluumme sähköpostia. Pyydämme ystävällisesti hoitamaan sähköpostitse tai puhelimitse kaikki sellaiset asiat, jotka suinkin vain on ilman fyysistä asiointia mahdollista hoitaa, kiitos. 

Asiantuntijamme tavoittaa tavalliseen tapaan sähköpostitse ja puhelimitse yleisen virka-ajan puitteissa. 

Nuorisotiedon kirjaston lähipalvelu on avoinna keskiviikkoisin klo 10-17. Tällöin on mahdollista noutaa, palauttaa ja lainata aineistoa. Muina aikoina palautettavat kirjat voi jättää palautusluukkuun. Kirjaston tietopalvelu (kirjasto@alli.fi, p. 044 416 5205) palvelee normaalisti sähköpostitse ja puhelimitse myös muina arkipäivinä klo 10-16. 

Allianssi-talon asiakaspalvelun ja Nuorisotiedon kirjaston henkilöstö käyttää kasvomaskia kaikissa asiakaskohtaamisissa. Ystävällisesti pyydämme myös Allianssi-talon asiakaspalvelussa ja Nuorisotiedon kirjastossa asioivia henkilöitä käyttämään kasvomaskia sekä desinfioimaan kädet tiloihimme saavuttaessa. Käsidesiä ja kasvomaskeja on tarvittaessa saatavilla heti pääoven sisäpuolella. 


Avainsanat: