Nelli Kiianmaa Allianssin tietoasiantuntijaksi tuottamaan nuorisoalan järjestötietoa yhteistyössä osaamiskeskus Kentaurin kanssa

Uutiset 25.1.2021

Allianssi on palkannut Nelli Kiianmaan tietoasiantuntijan osa-aikaiseen tehtävään tekemään laajaa selvitystä nuorisoalan järjestöjen tekemästä nuorisotyöstä. Kiianmaan tehtävä on tuottaa uutta järjestötietoa kolmeen eri tarkoitukseen; aluehallintoviraston Nuorisotilastot.fi -sivustolle, tukemaan osaamiskeskus Kentaurin työtä sekä Allianssin Nuorisotyöstä Suomessa päivitykseen.

Kiianmaa on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri sekä kokenut yhteiskunnallisen alan tutkija. Hän on tehnyt pitkän uran Tilastokeskuksen haastattelu- ja tutkimuspalveluissa ja hän on toiminut aktiivisesti nuorisoalan järjestökentällä vapaa-ajallaan.

”Nuorten hyvinvointi on lähellä sydäntäni. On hienoa päästä tuottamaan nuorisoalan toimijoille ja päättäjille hyödyllistä ja vaikuttavaa tietoa. Odotan myös innolla, että pääsen osaksi Allianssin osaavaa työyhteisöä”, iloitsee Nelli Kiianmaa.

”Nuorisoalan- ja työn tieto ja etenkin alan järjestöjen tiedon kartoittaminen on tällä hetkellä tärkeää. On mahtavaa, että Allianssi ja nuorisoalan osaamiskeskus Kentauri ovat lyöneet hynttyyt yhteen järjestötiedon lisäämiseksi ja järjestöjen tekemän työn vaikuttavuuden vahvistamiseksi ja haluamme tuottaa laajaa, monipuolista tietoa nuorisoalan toimijoille ja  päättäjille kolmen eri kanavan kautta. Kiianmaa on tähän tietoasiantuntijan tehtävään kokemukseltaan ja innokkuudeltaan loistava valinta ja olemme erittäin iloisia saadessamme hänet mukaan työyhteisöömme ja yhteistyökumppanuuteemme Kentaurin kanssa”, kommentoi Allianssin palvelujohtaja Jonna Laitinen.

Kiianmaa aloittaa tehtävässään 25.1.2021.

 

Lisätietoja:

Jonna Laitinen
palvelujohtaja
jonna.laitinen@alli.fi
044 4165 212


Avainsanat: