Noora Kokko ja Nina Lehtonen asiakaspalveluassistenteiksi

Uutiset 12.1.2021

Nuorisoalan kattojärjestö Allianssin asiakaspalveluassistenteiksi on valittu Noora Kokko ja Nina Lehtonen. He aloittivat tehtävissä 7.1.2021 ja toimivat jatkossa marraskuun loppuun asti vuoropäivin Allianssi-talon infossa.

Noora Kokko opiskelee kulttuurituottajaksi Metropolia Ammattikorkeakoulussa. Aiemmalta koulutukseltaan hän on nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja. Nina Lehtonen puolestaan opiskelee erityispedagogiikkaa Helsingin yliopistolla. Aiemmalta koulutukseltaan hän on tradenomi. Molemmilta löytyy asiakaspalveluassistentin tehtävään monipuolinen työkokemus.  

”Mahtavaa päästä mukaan Allianssin porukkaan. On ollut mielenkiintoista päästä syventymään Allianssi-talon infon monipuolisiin tehtäviin”, kertoo Kokko.

”Hienoa olla mukana porukassa ja päästä lähietäisyydeltä näkemään Allianssin toimintaa! Toivottavasti me infossa voimme omalta osaltamme helpottaa ja sujuvoittaa kaikkien työtä ja arkea”, summaa Lehtonen

Asiakaspalveluassistentit huolehtivat Allianssi-talon info- ja aulapalveluiden sisäisestä ja ulkoisesta palvelusta sekä Allianssi-talon vuokralaisille ja kokoustilojen käyttäjille tarjottavista palveluista. Työtehtäviin lukeutuu myös Allianssin jäsenyyksien koordinointi eli erilaiset jäsenyyksien hallintaan ja yhteydenpidon varmistamiseen liittyvät tehtävät.  Kevätkaudella 2020 Allianssi-talon info palvelee maanantaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin klo 9-16.

”On ilo saada Noora ja Nina työkavereiksemme. Meille on äärettömän tärkeää, että yhteydenotosta meille jää mukava fiilis – ja usein juuri infomme palvelut ovat tässä avainasemassa.  Huippua saada Nooran ja Ninan kaltaiset rautaiset konkarit vastaamaan Allianssi-talon puitteista sekä helpottamaan työyhteisömme arjen puitteita”, iloitsee Allianssin talous- ja hallintojohtaja Juuso Luomala.

Lisätietoja
Juuso Luomala
talous- ja hallintojohtaja
juuso.luomala@alli.fi
040 745 9182

(Kuvassa ylhäällä Nina Lehtonen vasemmalla ja Noora Kokko oikealla.)

 


Avainsanat: