Uutiset

Nuori, hae mukaan demokratiafestivaalille Ruotsiin marraskuussa!

Uutiset 13.9.2022

Neljä nuorta ulkoilmassa pohjoismaisten lippujen kanssa

Kuinka pohjoismaiden nuoret voivat yhdessä edistää demokratiaa ja kestävän kehityksen tavoitteita? Kutsumme aktiivisia, 18–30-vuotiaita nuoria erityisesti jäsenorganisaatioistamme mukaan Ungetinget-tapahtumaan 5.–7.11.2022 Ruotsiin.

Kun maailmalla palaa, on entistäkin ajankohtaisempaa kutsua yhteen nuoret yli rajojen tekemään yhteistyötä demokratian ja kestävän kehityksen eteen. Järjestämme vuosina 2022 ja 2023 yhdessä pohjoismaisten sisarjärjestöjemme kanssa Ungetinget-festivaalin, eräänlaisen ”nuorten parlamentin”, jossa voi oppia uutta, työstää yhteisiä tavoitteita, rakentaa pohjoismaisia verkostoja (uusia tai jo olemassa olevia) ja tietysti pitää hauskaa kulttuuriohjelman merkeissä!

Ungetinget järjestetään Runössa Tukholman lähellä 5.–7.11.2022. Suomen osallistujat matkustavat pääsääntöisesti maata pitkin ja laivalla (lähtö Turusta tai Helsingistä illalla 4.11. ja paluu Suomeen aamulla 8.11.). Voit myös tarvittaessa toivoa muita yhteyksiä.

Lähetämme Ungetingetiin ensisijaisesti jäsenjärjestöjemme edustajia. Toivotamme muutkin kiinnostuneet (myös Ahvenanmaalta!) tervetulleiksi hakemaan! Järjestäjät kustantavat osallistujien matkat ja majoituksen sekä ruokailut ja ohjelman paikan päällä.

Lue lisää: https://en.nordcommunity.org/activities/standard-titel#c1677

Hae mukaan täyttämällä tämä hakulomake 25.9. mennessä: https://forms.office.com/r/ZgUUZ4au1f

Ungetinget on osa Tanskan kansallisen nuorisokomitean (DUF) johtamaa NORD-hanketta, jota rahoittaa A.P. Møllerin säätiö.

Kaisa Larjomaa

Allianssin kansainvälisen vaikuttamisen asiantuntija

kaisa.larjomaa@nuorisoala.fi

Katso myös