NUORI2020 – aikataulu on nyt julkaistu!

Uutiset 1.11.2019

Valtakunnallisten nuorisotyön ja kasvatuksen päivien aikataulu on nyt julkaistu! Ohjelma on koottu yhdessä alan timantinkovien osaajien kanssa, ja ohjelmaa tuottaakin lähes sata ohjelmatuottajaporukkaa!

Seminaariohjelmaa on kolmena päivänä 14.-16.1.2020 Tampere-talolla, joka tarjoaa loistavat puitteet tapahtumalle. Seminaariohjelma on jaettu viiteen teemakokonaisuuteen, jotta ohjelmatarjontaan on helpompi tarttua. Teemakokonaisuudet ovat: alan arvostuksen nostaminen, menetelmät ja inspiroituminen, osaamisen kehittäminen, yhteistyö sekä englannin kielinen ohjelma.

Tampere-talon ohjelma antaa osallistujille lähes 150 tunnin edestä mahdollisuuden kehittää osaamistaan, verkostoitua, sekä saada tietoa kasvatus- ja nuorisoalan ajankohtaisista ilmiöistä – ja keskittyä Suomen suurimman ongelman, nuorten syrjäytymisen, ratkaisemiseen. Tapahtuman tavoitteena on alan osaamisen kehittäminen, toimijoiden välisten verkostojen vahvistaminen sekä alan arvostuksen nostaminen. Aiheita lähestytään monesta eri kulmasta, monen eri toimijan johdolla.

Seminaariohjelman lisäksi Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden Monitoimitalolla on tarjolla osallistavaa ja elämyksellistä ohjelmaa keskiviikkona 15.1.2020. Tampere-talon aulassa pop up-pisteellä järjestetään ohjelmaa, johon voi osallistua matalalla kynnyksellä.

Tutustu ohjelmaan täällä.


Avainsanat: