NUORI2020 – ilmoittautuminen on nyt auki!

Uutiset 26.6.2019

NUORI2020 – valtakunnalliset kasvatuksen ja nuorisotyön päivät kokoaa nuoriso- ja kasvatusalan osaajat, tietäjät, tekijät ja toimijat Tampereelle 14.-16.1.2020. Alan suurin tapahtuma on loistava paikka verkostoitua, oppia uutta ja nostaa alan ajankohtaiset aiheet yhteiskunnalliseen keskusteluun. Yhteinen tavoitteemme, nolla syrjäytynyttä nuorta, tarvitsee enemmän paikkoja kohtaamiselle ja yhteiselle keskustelulle – ja tähän haasteeseen NUORI2020 pyrkii vastaamaan. Varaa oma paikkasi tapahtumaan siis jo nyt!

Vuoden 2020 suurtapahtumassa pyrimme tarjoamaan entistä enemmän paikkoja verkostoitumiselle ja tutkitun tiedon levittämiselle, kuitenkaan unohtamatta toimivien käytänteiden jakamisen tärkeyttä. Näistä huolehditaan tuottamalla ohjelmaa yhdessä alan toimijoiden kanssa. 

Ajankohtaisiin aiheisiin liittyviä ohjelmahakemuksia tuli kaikkiaan 120 kappaletta. “Olemme saaneet jälleen huikean määrän hakemuksia, joista pystymme varmasti rakentamaan koko nuoriso- ja kasvatustyön alaa kehittävän ja innostavan monipuolisen ohjelmakokonaisuuden. Työstämme ohjelmaa eteenpäin kesän aikana ja ensimmäiset uutiset valmiista ohjelmakokonaisuudesta tuodaan ulos heti alkusyksystä” kertoo Allianssin tapahtumatuottaja Sara Sipilä.

Ohjelmakokonaisuuden lisäksi kesän aikana työstetään tapahtuman ilmastovastuusuunnitelmaa. Nuorisoalan suurtapahtuman on omalla esimerkillään pystyttävä vastaamaan nuorten aitoon huoleen ilmastosta.

Tapahtuman 3000 lippua myydään kolmessa aallossa. Lippujen hinnat nousevat, mitä lähemmäksi mennään tapahtumaa, joten omaa paikkaa varatessa kannattaa olla ajoissa liikenteessä. Edullisimmat Kesäliput ovat myynnissä nyt ja niiden myynti jatkuu elokuun loppuun. 

Varaa paikkasi koko alan yhteiseen vuoden aloitukseen täältä!

Lisätietoja:

nuori2020@alli.fi
Tapahtuman FB-sivu
Tapahtuman FB-eventti

Sara Sipilä
tapahtumatuottaja
sara.sipila@alli.fi 


Avainsanat: