Uutiset

NUORI2024 – Ohjelmahaku ja lipunmyynti nyt auki!

Uutiset 1.8.2023

Haluatko olla mukana rakentamassa nuorisoalan vaikuttavinta kohtaamista, supersuosittua NUORI2024-tapahtumaa? Tapahtuman ohjelmahaku on käynnissä, ja juuri sinun osaamisesi voi olla sitä mitä alalla nyt ja tulevaisuudessa tarvitaan!

NUORI2024-tapahtuman liput ovat nyt myös myynnissä Early Bird-hintaan!

Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi järjestää NUORI2024 – valtakunnalliset nuorisotyön päivät 24.-25.4.2024 Tampereella Tampere-talolla. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Tampereen kaupungin Nuorisopalvelujen kanssa. Tapahtuma kokoaa yhteen yli 2000 nuorisoalan toimijaa kehittämään omaa osaamistaan, verkostoitumaan ja inspiroitumaan ajankohtaisimpien teemojen äärelle. 

NUORI2024-tapahtuman ohjelma tuotetaan yhteistyössä nuorisoalan toimijoiden kanssa. Ohjelmavalinnat tekee alan toimijoista koottu ohjelmatyöryhmä, joka on koottu avoimella haulla.

Mitä spesiaalia osaamista juuri sinulta löytyy, mitä teidän työyhteisössä tehdään paremmin kuin missään muualla? Entä mitkä toimintamallit ansaitsevat tulla jaetuiksi koko alalle? NUORI2024 on koko nuorisoalan kohtaamispaikka, ja tapahtuman ohjelmasta vastaavat alan toimijat itse.

NUORI2024-ohjelma rakentuu seuraavien kattoteemojen alle:

  • Yhteinen työ
  • Nuorisoalan merkitys yhteiskunnassa
  • Nuorten hyvinvointi
  • Nuorisotyön identiteetti

Tapahtuman ohjelma julkaistaan marras-joulukuussa 2023.

Ohjelmatuottajat saavat kiitoksena 2 kpl kahden päivän osallistujapasseja NUORI2024-tapahtumaan. Lisäksi käytössä on puhujapassit, joilla on mahdollisuus osallistua puhujana omaan ohjelmaosuuteen, mutta ei muuhun NUORI2024-tapahtuman ohjelmaan.  

Ohjelmahaku on 1.8.-30.9.2023. Hae mukaan ohjelmatuottajaksi tällä lomakkeella!

NUORI2024-liput on nyt myös ostettavissa Early Bird-hintaan! Lue lisää ja hanki liput täältä!

Katso myös