Nuorisoalalle luodaan vaikuttavuuden ideapankki- osallistu kyselyyn!

Uutiset 7.5.2020

Nuorisoalan vaikuttavuusverkosto on luomassa nuorisoalalle kaikkien hyödynnettävissä olevan vaikuttavuuden ideapankin. Ideapankki julkaistaan syksyllä 2020.

Vaikuttavuus on nuorisoalalla ajankohtainen ja tärkeä aihe. Toimijat haluavat saada hyvän työn hyödyt näkyviin ja kehittää toimintaansa sekä sen mittaamista osana strategiatyötään yhä vahvemmin. Samalla myös nuorisoalan rahoittajat painottavat entistä vahvemmin vaikuttavuuden todentamista ja mittaamista nuorisotoiminnassa.

Tästä syystä nuorisoalan vaikuttavuutta pohtiva ja kehittävä vaikuttavuusverkosto haluaa luoda toimivan ja helposti hyödynnettävän vaikuttavuuden ideapankin alan toimijoille. 

Olemme verkostossa kiinnostuneita kuulemaan alan toimijoiden ajatuksia ja toiveita ideapankin suhteen. Mikä vaikuttavuudessa on pinnalla ja tärkeää? Mistä haluaisit lisää tietoa ja osaamista? Toivotko vaikuttavuuden menetelmiä? Vai vaikuttavuustietoa? Vai molempia? Esitä toiveesi, ajatuksesi ja ideasi vastaamalla alla olevaan kyselyyn.

Joten, kaikki mukaan vaikuttavuustalkoisiin miettimään miten saamme tärkeän työmme vaikuttavuuden näkyville entistä paremmin yhdessä ja ideoimaan ideapankin sisältöä! 

Lyhyeen kyselyyn pääsee vastaamaan tästä.

Vaikuttavuusverkoston toiminnasta saat lisätietoa täältä.

Ja jos kiinnostuit vaikuttavuusverkoston toiminnasta ja haluat yhdessä alan muiden toimijoiden kanssa kehittää alan vaikuttavuutta, oppia itse ja jakaa vaikuttavuusosaamista ja kokemusta, voit ilmoittautua myös vaikuttavuusverkoston jäseneksi tästä.

Lisätietoa:
Jonna Laitinen
palvelujohtaja
jonna.laitinen@alli.fi


Avainsanat: