Nuorisoalan seuraava suurtapahtuma NUORI2021 kokoaa nuorisoalan toimijat Jyväskylään toukokuussa 2021

Uutiset 16.1.2020

Ensi vuoden nuorisoalan valtakunnallinen suurtapahtuma NUORI2021 järjestetään Jyväskylän Paviljongissa 27.-28.5.2021. Tapahtuma kokoaa nuorisoalan ammattilaiset ja vapaaehtoisett yli sektorirajojen yhteen jakamaan osaamistaan, kouluttautumaan, verkostoitumaan ja ratkomaan yhdessä Suomen suurinta ongelmaa, nuorten syrjäytymistä. 

“On ilo kokoontua juuri Jyväskylään, josta löytyy paitsi mainiot tapahtumapuitteet, myös todellista nuorisotyön edelläkävijyyttä. Jyväskylässä on ymmärretty, että nuorten asiaa edistetään parhaiten kokeilemalla ennakkoluulottomasti uutta ja johtamalla nuorten hyvinvointiin liittyviä toimintoja tavoitteellisesti samaan suuntaan. Samanlaista kunnianhimoista yhdessä tekemisen meininkiä tarvitsemme enemmän koko nuorisoalalle. Siksi myös nuorisoalan NUORI-suurtapahtumat ovat olemassa: ne antavat meille yhteisiä näkyjä ja yhteisiä työkaluja nuorten syrjäytymisen vähentämiseen”, sanoo Allianssin toiminnanjohtaja Anna Munsterhjelm.

NUORI2021  järjestetään yhteistyössä Jyväskylän kaupungin nuorisotoimen kanssa. Tapahtuman ajankohdaksi valittiin aiemmista vuosista poiketen toukokuu, mikä mahdollistaa paremmin ohjelman levittäytymisen myös ulkoalueille ja asettuu sopivasti kuntavaalien jälkeiseen aikaan. 

Anna ideasi NUORI2021:n toteutukseen! Millainen ohjelma ja millaiset järjestelyt saisivat sinut lähtemään mukaan? Mikä on toiminut aiempina vuosina, minkä voisi tehdä ensi vuonna paremmin? Kerro! Kaikki toiveet otamme ilolla vastaan tämän lomakkeen kautta:
 

Oletko kiinnostunut lähtemään kumppaniksi NUORI2021-suurtapahtuman järjestelyihin? Ollaan yhteydessä!

Anna Munsterhjelm
Toiminnanjohtaja
040 587 9514,  anna.munsterhjelm@alli.fi 

Anton Tuuva
Vastaava tapahtumatuottaja
040 583 4744, anton.tuuva@alli.fi 


Avainsanat: