Nuorisoalan valtakunnalliset tapahtumat ja koulutukset

Uutiset 1.9.2020

Julkaisemme kuukausittain koontiuutisen meille ilmoitetuista nuorisoalan valtakunnallisista tapahtumista ja koulutuksista. Jäsenemme ja yhteistyökumppanimme voivat ilmoittaa tapahtumiaan ja koulutuksiaan koontiuutiseen lomakkeen kautta (linkki).

Kuva poistettu.

Nuorisopolitiikan etäaamukahvit: Nuoret ja ilmastovaikuttaminen
4.9. klo 8.30-10 / Allianssi / Ilmoittaudu 3.9. mennessä / Facebook-tapahtuma

Mitä ilmastopolitiikassa on meneillään ja miltä näyttää Suomen tavoite olla hiilineutraali vuonna 2035? Miten nuoria kuullaan ilmastopolitiikan tekemisessä ja missä ovat nuorisoalan mahdollisuudet vaikuttaa ilmastokysymyksissä? Tervetuloa omalta työpisteeltäsi etäaamukahvin äärelle kuulemaan peräti kolmen ministeriön kuulumisia ja ajankohtaiskatsauksia, keskustelemaan ja vaikuttamaan! Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki sähköpostitse.

Kuva poistettu.

Speakers´ Corner 2020
8.9. klo 13-15 / Nuorisotiedon kirjasto & Humak / Facebook-tapahtuma

Nuorisotiedon kirjasto juhlistaa Nuorisotyön viikkoa yhdessä Humakin kanssa kanssa virtuaalisella Speakers´ Corner 2020 -tapahtumalla. Liity kuuntelemaan ajankohtaista puhetta nuorisotyöstä! Voit antaa oman panoksesi nuorisoalan yhteiseen hetkeen tapahtuman chatissa. Kaikille avoimessa nuorisotyön verkkotapaamisessa äänessä on alan toimijoita pitkin Suomea. Nuorisotyöstä sekä nuorten osallisuudesta ja vaikuttamisesta käyttävät puheenvuoroja alan tekijät ja tutkijat, järjestöaktiivit ja virkahenkilöt, opiskelijat ja seniorit.

Kuva poistettu.

Ratkaistaan Suomen suurin ongelma: Miten estämme, ettei koronakriisi syrjäytä nuoria 90-luvun laman lailla?
11.9. klo 10-12 / Allianssi / Ilmoittaudu mukaan / Facebook-tapahtuma 

Nuorisotyön viikon huipennukseksi järjestetään Ratkaistaan Suomen suurin ongelma -tapahtuma otsikolla “Miten estämme, ettei koronakriisi syrjäytä nuoria 90-luvun laman lailla?” Haastoimme kaikki eduskuntapuolueet kertomaan omat ratkaisunsa siitä, miten 1990-luvun virheet vältetään ja koronakriisistä selvitään ilman pitkäkestoisia vaikutuksia nuorten hyvinvointiin ja työllisyyteen. Tapahtuma järjestetään kokonaan etäyhteyksin ja verkkolähetys on avoin kaikille halukkaille.

Kuva poistettu.

Jäsenjärjestöpäivä
17.9. klo 9-16 / Allianssi / Ilmoittaudu mukaan / Facebook-tapahtuma

Jäsenjärjestöpäivä tarjoaa kevään koulutushiljaisuuden jälkeen aimo annoksen uutta tietoa jäsenistömme tarpeisiin! Päivän aikana järjestämme kahdeksan webinaaria, joista voit valita itsellesi sopivat kokonaisuudet. Tutustu jokaisen webinaarin tarkempiin kuvauksiin verkkosivuillamme. Huomioithan, että osa webinaareista tapahtuu samanaikaisesti, joten ole huolellinen valinnoissasi.

Kuva poistettu.

ALLVAR-seminaari: Lukivaikeus työelämässä
8.10. klo 12-16 / Erilaisten oppijoiden liitto / Ilmoittaudu mukaan

Erilaisten oppijoiden liitto järjestää yhdessä kumppaneidensa kanssa ALLVAR-seminaarin torstaina 8.10.2020 Helsingin pääkirjastossa OODISSA klo 12-16. Seminaari pidetään Oodissa, jos koronatilanne sen sallii. Seminaariin on mahdollista osallistua myös etäyhteyksillä. Seminaarissa on puhujina työelämän ja lukivaikeuden asiantuntijoita. Tarkempi ohjelma julkaistaan lähiaikoina www.eoliitto.fi.

Kuva poistettu.

Hankintalaki käytännössä: mitä nuorisojärjestön on hyvä tietää julkisista hankinnoista?
21.10. klo 9-10.30 / Allianssi / Ilmoittaudu mukaan

Tuskastuttavatko hankinnat? Aiheuttavatko erilaiset hankintarajat päänvaivaa? Onko järjestössäsi tulossa julkista hankintaa edellyttävä hankinta? Tule mukaan webinaariin, joka johdattelee nuorisojärjestöt hankintalain perusteisiin ja erityisesti perustietoihin julkisista hankinnoista. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki sähköpostitse.

Kuva poistettu.


Avainsanat: