Uutiset

Nuorisoalan valtakunnalliset tapahtumat ja koulutukset

Uutiset 11.1.2022

Julkaisemme kuukausittain (11.1., 8.2., 8.3., 5.4., 3.5., 31.5.) koontiuutisen meille ilmoitetuista nuorisoalan valtakunnallisista tapahtumista ja koulutuksista. Jäsenemme ja yhteistyökumppanimme voivat ilmoittaa tapahtumiaan ja koulutuksiaan koontiuutiseen lomakkeen kautta (linkki).

katkoviiva

Itsetuhoisen nuoren kohtaaminen chatissa – verkkokurssi
10.9. alkaen / Pelastakaa Lapset ry / Lue lisää / Kurssi löytyy Väestöliiton ylläpitämältä Hyvä kysymys -alustalta. Löydät kurssikokonaisuuden täältä (linkki). 

Kurssi soveltuu kaikille ammattilaisille ja vapaaehtoisille, jotka kohtaavat ja tukevat nuoria digitaalisissa chat-ympäristöissä. Kurssista saa tietoa, neuvoja ja konkreettisia työkaluja itsetuhoisuudesta kärsivän nuoren kohtaamiseen chat-ympäristössä. Tämän lisäksi kurssin suorittaja pääsee itse kokeilemaan osaamistaan itsetuhoisen nuoren tukemisessa simuloitujen videokeskustelujen ja niihin liittyvien tehtävien avulla.

HUOM! Kurssin voi suorittaa milloin vain.

katkoviiva

Koulu- ja oppilaitosnuorisotyön osaajakoulutus 30 op
17.1.-31.12.2022 / Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu (Xamk) / Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Koulutus antaa valmiuksia toimia yhteisöllisyyden ja osallisuuden edistäjänä peruskoulussa, lukiossa, ammatillisessa koulutuksessa sekä vapaan sivistystyön oppilaitoksissa. Osaajakoulutuksessa kirkastat tehtävänkuvaasi nuorisotyön ammattilaisena koulun kasvattajayhteisössä. Koulutuksen tavoitteena on syventää ja täydentää osaamista koulu- ja oppilaitosnuorisotyössä sekä kouluhyvinvoinnin edistämisessä. Koulutus toteutetaan verkossa. 

katkoviiva

Nuorisotyö nyt 15 op -osaamiskokonaisuus
17.1. / Humak / Lue lisää täältä

Osaamiskokonaisuus on laaja läpileikkaus 2020-luvun nuorisotyön ajankohtaisista teemoista. Se antaa monipuoliset valmiudet nuorisotyön kehittämiseen ja johtamiseen. Kokonaisuus muodostuu kolmesta 5 op:n laajuisesta opintojaksosta, jotka ovat valittavissa myös erikseen. Opinnot ovat ahoitavissa Humakin yhteisöpedagogi (ylempi AMK) -tutkintoon.

katkoviiva

Allianssin tapahtumat ja koulutukset löydät kootusti tapahtuma- ja koulutuskalenterista!

Katso myös