Nuorisotiedon kirjasto uudistuu – tule järjestämään teemailtapäivää!

Uutiset 5.7.2019

Nuorisotiedon kirjasto uudistuu ja kutsuu teidät alan toimijat mukaan osaksi nuorisotiedon kirjastoa ja tietopalvelua!

Allianssi-talossa Helsingin Pasilassa sijaitseva Nuorisotiedon kirjasto on nuorisoalan monitieteinen erikoiskirjasto ja nuorisoalan monipuolinen tietokeskus. Valtakunnallinen kirjasto palvelee kaikkia nuorista ja nuorisotutkimuksesta kiinnostuneita ja nuorten kanssa toimivia.  Nuoria ja nuorisotyötä koskevan aineiston lisäksi kirjasto seuraa tarkoin järjestö- ja kansalaistoimintaan liittyvää tietoa. Kirjaston lainaus- ja tietopalveluja käyttävät nuorisotoimijoiden ohella muutkin tahot. Kirjasto tunnetaan asiantuntevasta palvelustaan ja laadukkaista tietolähteistään. Ajankohtaisen nuorisotiedon välittämisen ohella kirjasto on  myös tärkeä nuorisoalan dokumentoija.

Syyskuusta 2019 alkaen Nuorisotiedon kirjasto järjestää torstai-iltapäivisin klo 13.00-15.30 kaikille nuorisoalan toimijoille tarkoitetun teemailtapäivän, joka tuo esiin alan uusinta ja ajankohtaista tietoa alan toimijoiden tuottamana.  Nuorisoalan toimijat voivat ehdottaa teemaa ja esittelyä, varata sopivan torstain ja tulla esittelemään nuoriin ja alaan liittyviä loppuvaiheen hankkeita, selvityksiä, tietoa, menetelmiä tai vaikka sitä, miten vaikuttavuutta työssä mitataan onnistuneesti. Teemailtapäivissä tutustutaan lisäksi aina myös kirjaston tarjontaan.

Teemailtapäivien sisällöntuottajien info- ja ilmoittautumistilaisuus järjestetään ma 26.8. klo 11.00-13.00 Allianssi-talolla. Tilaisuuteen tulee ilmoittautua tämän linkin kautta, ja jos jo tiedät ilmoittaa kiinnostuksesi, aiheesi ja esityksesi johonkin syksyn torstain teemailtapäivään, on se hyvä tehdä ilmoittautumisen yhteydessä!

Jos haluat ehdottaa teemaa ja varata torstain, muttet tulla infotapaamiseen 26.8., voi teeman lyhyen esittelyn kera lähettää otsikolla Ehdotus nuorisotiedon esityksestä teemailtapäiviin osoitteeseen: jonna.laitinen@alli.fi 26.8.19 mennessä.

Tervetuloa mukaan, yhteistyössä on voimaa!

Tutustu Nuorisotiedon kirjastoon täältä.

Lisätiedot:
Jonna Laitinen
Palvelujohtaja
jonna.laitinen@alli.fi

 


Avainsanat: