Nuorten ilmastogrillin hiillokseen saapuu tammikuussa maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä

Uutiset 18.12.2020

Nuorten ilmastodelegaattien ilmastogrillin kinkkisiin kysymyksiin saapuu seuraavaksi vastaamaan maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä. Tilaisuus järjestetään verkossa 20.1.2021 kello 14.30-15.30. 

Nuorten Ilmastogrilli on nuorten ilmastodelegaattien Emma Sairasen ja Ellen Ojalan järjestämä virtuaalitapahtumasarja, jossa nuoret esittävät ilmastopolitiikkaan liittyviä kysymyksiä ministereille. Ilmastogrilli tuo nuoret ja päättäjät saman pöydän ääreen keskustelemaan ilmastonmuutoksesta ja siihen liittyvästä päätöksenteosta sekä luo vuoropuhelua ilmastoasioihin liittyen nuorten ja päättäjien välille. 

Maa- ja metsätalousministeriössä ratkotaan ja valmistellaan mm. suomalaiseen maatalouteen ja uusiutuviin luonnonvaroihin liittyviä kysymyksiä. Mitä sinä haluaisit kysyä ministeri Lepältä esimerkiksi ruuantuotannon, riistanhoidon, bio- ja kiertotalouden tai metsienhoidon roolista ilmastonmuutoksen ratkaisussa? 

Ilmoittaudu Nuorten ilmastogrillin hiillostajaksi eli kysymyksen esittäjäksi!

Grillausta pääset seuraamaan tästä! 

Tapahtumassa noudatetaan Allianssin turvallisemman tilan periaatteita sekä vihapuheesta vapaan keskustelun sääntöjä. Tapahtuma järjestetään etäyhteydellä pääosin suomeksi, kysymyksiä voi esittää myös ruotsiksi. Tapahtuma on tarkoitettu alle 29-vuotiaille nuorille. 

Lisätietoja

Katja Asikainen, kotimaan vaikuttamisen asiantuntija
katja.asikainen@alli.fi
044 3141 324


Avainsanat: