Uutiset

Osallistu Allianssin peruskoulutuksiin tammi-helmikuussa 2023!

Uutiset 12.12.2022

Allianssi järjestää tammi-helmikuussa 2023 peruskoulutuksia erilaisista nuorisoalaa koskettavista aiheista. Koulutukset on suunnattu koko nuorisoalalle ja niistä on hyötyä esimerkiksi uusille työntekijöille tai luottamushenkilöille, sillä niissä käsitellään perusteet kyseisistä teemoista. Koulutukset kestävät kaksi tuntia ja ne järjestetään webinaareina Zoomissa. Löydät alta lyhyen kuvauksen jokaisesta koulutuksesta sekä linkin ilmoittautumiseen. Löydät koulutusten ilmoittautumislomakkeet myös Allianssin tapahtuma- ja koulutuskalenterista. Allianssin jäsenetujen mukaisesti koulutukset ovat maksuttomia jäsentahon edustajille. Muille osallistujille koulutukset maksavat 30 €.

Peruskoulutus: Viestinnän suunnittelu, toteutus ja saavutettavuus 
24.1.2023 klo 16-18

Tässä peruskoulutuksessa käydään läpi, miten vaikuttavaa viestintää suunnitellaan ja toteutetaan käytännössä ja käydään läpi myös saavutettavan viestinnän perusteita. Ilmoittaudu tästä!

Peruskoulutus: Yhdistyksen johtaminen ja hallinto hallituksen jäsenen näkökulmasta
25.1.2023 klo 16.30-18.30

Tässä peruskoulutuksessa käydään läpi yhdistyksen johtamista ja hallintoa hallituksen jäsenen näkökulmasta. Ilmoittaudu tästä!

Peruskoulutus: Nuorten puolesta vaikuttaminen
27.1.2023 klo 9-11

Tässä peruskoulutuksessa saat perustiedot nuorten hyvinvoinnin tilasta ja nuorten puolesta vaikuttamisesta sekä konkreettisia työkaluja, joilla voit itse ryhtyä vaikuttamaan tai käynnistää vaikuttamistyön omassa organisaatiossasi. Ilmoittaudu tästä!

Peruskoulutus: Miten vastata vihapuheeseen nuorisoalalla? 
1.2.2023 klo 9-11

Tässä peruskoulutuksessa opitaan, mitä vihapuhe on, mitkä sen nuoriin liittyvät ominaispiirteet ovat ja kuinka vihapuhetta voidaan torjua konkreettisesti nuorten arjessa ja nuorten parissa tehtävässä työssä. Ilmoittaudu tästä!

Peruskoulutus: Nuorten osallisuus
2.2.2023 klo 9-11 

Tämän peruskoulutuksen tarkoituksena on antaa eväitä miten nuoria voidaan osallistaa mukaan päätöksentekoon, projekteihin tai vaikkapa tapahtuman suunnitteluun. Ilmoittaudu tästä!

Lisätietoja

Mikael Lehtonen, koulutusasiantuntija
mikael.lehtonen@nuorisoala.fi 
044 796 7951

Katso myös